Den meksikanske ambassaden inviterer til fest i Mathallen

Den meksikanske ambassaden inviterer til fest i Mathallen

Det er en stor glede å meddele at braksuksessen Mexican Takeover arrangeres for tredje året på rad i Mathallen, 21.-23. september 2018. Den Meksikanske Ambassaden og Mathallen Oslo inviterer dere til gastronomiske dager med meksikanske[…]

Besøk Mathallen under Elvelangs

Besøk Mathallen under Elvelangs

Torsdag 20. september er det klart for Elvelangs i fakkellys – høstens flotteste tur langs Akerselva. Torsdag kveld nærmest høstjevndøgn erstattes den elektriske belysningen langs Akerselva med 4000 fakler. Publikum inviteres til en stemningsfull vandring[…]

Tusen og én natt i Mathallen

Tusen og én natt i Mathallen

I forbindelse med Oslo Kulturnatt 2018, ønsker Mathallen deg  velkommen til en reise inn i nettene fredag 14. september! Kulturnatt på Vulkan vil utforske temaet Tusen og én natt, med mat, musikk og underholdning fra[…]

Kokkelandslaget inviterer til prøvemiddag i Mathallen

Kokkelandslaget inviterer til prøvemiddag i Mathallen

Kokkelandslaget og Kokkelandslaget Junior er på vei til Culinary World Cup i Luxembourg i november (VM for Kokkelandslag)*. For å trene på å tilberede og servere sin meny inviterer de deg og de du ønsker[…]

Asias beste kvinnelige kokk 2016 besøker Mathallen

Asias beste kvinnelige kokk 2016 besøker Mathallen

I samarbeid med den Filippinske ambassaden i Oslo, begir kulturenheten i det Filippinske utenriksdepartementet seg ut på sitt andre år med Philippine Flavours: A Culinary Tour with Margarita Forés. Turneens formål er å bidra til[…]

Mathallen by night er tilbake

Mathallen by night er tilbake

Opplev det pulserende livet i Mathallen på kveldstid! Torsdag til lørdag kan du oppleve Mathallen by night med god drikke i glasset, spennende matopplevelser, fengende toner på høyttalerne og en unik atmosfære på Torget i Mathallen.

Bli med på pølsekurs

Bli med på pølsekurs

Lær å lage pølser sammen med Annis Pølsemakeri! Nå har du muligheten til å lære kunsten å lage dine egne pølser. Å lage sine egne pølser er både gøy og spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut og smake. Bli med på kurs i mars eller april.

Julebord i Mathallen

Julebord i Mathallen

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til firmaets julebord, førjulstreffet med vennegjengen eller konas 50-årslag?

Mathallen har alt du trenger!

Mandagsåpent i juli!

Mandagsåpent i juli!

Mathallen holder åpent hver dag, hele uken, i juli og første halvdel av august. I juli holder vi åpent kl. 10-18 hver eneste dag. I august går vi tilbake til vanlige åpningstider, men holder i tillegg[…]

Midlertidig stenging av Vulkangata

Midlertidig stenging av Vulkangata

Vulkangata vil stenges i forbindelse med Fredensborg Eiendom sine byggearbeider i Møllerveien 4, på byggeplass rett ovenfor Dansens Hus. Fredag 15.06 mellom kl 12.00 og kl 16.00 – det legges plattendekker, som ikke er støyende[…]

Vegetariske dager i Mathallen

Vegetariske dager i Mathallen

Våren byr på fantastiske råvarer og det må selvfølgelig markeres. Rett etter at Oslo Vegetarfestival har rundet av i Kubaparken 27. mai, inviterer Mathallen til vegetariske dager den påfølgende uken. Glad i vegetarmat? Kanskje du[…]

Mathallen er åpen i pinsehelgen

Mathallen er åpen i pinsehelgen

Det er mange helligdager i mai, og Mathallen holder åpent både Kristi himmelfartsdag og i pinsehelgen. Noen holder også åpent 17. mai. Se full oversikt over hvem som holder åpent her.

Månedens matblogger: North Wild Kitchen

Månedens matblogger: North Wild Kitchen

Hver måned setter Mathallen fokus på en matblogg som vi synes er spennende, god og inspirerende.  Månedens matblogger blir da både hovedgjest og skribent på vår hjemmeside, og vil dele erfaringer, opplevelser og tips fra Mathallen[…]

Italienske dager i Mathallen 3.-5. mai!

Italienske dager i Mathallen 3.-5. mai!

I tre dager skal Mathallen ose av Italia! Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små. Gjennom sin kjærlighet for italiensk mat og[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Via Italia

Månedens matblogger: Fru Timian // Via Italia

Ønsker du å få et lite blaff av Italia kan du med fordel stikke innom Via Italia i Mathallen, for her frister Lisbet Baade-Mathiesen med herlige italienske smaker og lukter.   Via Italia har vært[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Vulkanfisk

Månedens matblogger: Fru Timian // Vulkanfisk

Artikkel hentet fra: Månedens matblogger, Fru Timian – Vil du jeg skal skrape og rense fisken for deg? Det er daglig leder Øyvind Glørstad, i Vulkanfisk som spør. – Det er selvfølgelig en del av den servicen[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Bistro Budapest

Månedens matblogger: Fru Timian // Bistro Budapest

Artikkel hentet fra: Månedens matblogger, Fru Timian Det er hektisk aktivitet inne på Bistro Budapest når vi kommer dit en vanlig formiddag. Den ungarske bistroen har akkurat fått terningkast 5 og massevis av lovord i VG, og[…]