Icon_coffee

Innlegg

Helt Vilt åpner snart

Helt Vilt er et helt nytt konsept som åpner dørene i slutten av november! Som navnet røper er det vilt som står på menyen.

Breddos Tacos nominert til Årets kjøkken

Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider. Da er det stor stas at «vår egen» Breddos Tacos er blant de tre nominerte til Årets kjøkken!

Mathallens vinklubb

Interessert i mat og vin?

Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, enten du er vinkjenner eller helt nybegynner.

Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi

Mat- og vinkurs på KA

Kulinarisk Akademi holder til i 2. etasje i Mathallen og er et kompetansesenter for mat og drikke. Kanskje du kunne tenke deg å lære mer om hvordan man skal lage saus, om street food-trenden eller hvordan å smake på vin? Sjekk ut kurskalenderen til KA!

Vi tar smittevern på alvor

Vi har på lik linje med resten av bransjen innført gode smittevernsrutiner og vi er så heldige å ha stor plass. Forholdene er altså lagt til rette for at det skal være trygt å besøke Mathallen. Les om våre smittevernstiltak her.

Lag din egen iste

Hjemmelaget iste er enkelt å lage og perfekt å servere. Sommer-teene til Solberg & Hansen er rene fruktblandinger uten koffein, med naturlige ingredienser og kan fint brygges uten/med mindre sukker.…

Smeltverket åpner igjen

Etter en lang nedstenging kan endelig baren med utsikt rett ut mot Akerselva åpne opp igjen. Og de byr på massevis av program hele sommeren gjennom!

Dyrk selv

Har du en hageflekk, en pallekarm eller en balkong hjemme? Agrossist har nå fått inn massevis av flotte vekster som du kan kjøpe og plante ut når du kommer hjem: tomatplanter, rabarbra, brokkoli, blomkål, spisskål, grønnkål, hokkaido- og butternutgresskar, squash og masse annet deilig.

Secreto Iberico på grillen

Grillsesongen er her! Sjekk ut Foodsteps og Annis pølsemakeri sine tips til hvordan du kan lage myke sandwicher med grilla secreto og asiatiske smaker.

Bestill maten hjem

Mathallen holder åpent framover og vi gjør alt vi kan for at det skal være trygt å besøke oss. Men vi vet at mange ikke ønsker å bevege seg ute mer enn nødvendig og da er det flott at du også kan bestille kvalitetsråvarer og ferdige matretter helt hjem på døra!

Dekk festbordet til 17. mai

Selv om det kanskje ikke blir så mange rundt årets 17. mai-bord så er det stas å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen på nasjonaldagen. Her får du noen gode tips til hvordan du kan dekke opp til et vårlig og feststemt bord.

Middags-kit: skap restaurantstemning hjemme

Vi er mange som savner hyggelige restaurantbesøk om dagen, men visste du at man kan skape litt restaurantstemning med smakfulle middagskits hjemme? Flere aviser har testet middagskits fra Mathallen og de er svært begeistret for maten de kjapt og enkelt kan tilberede hjemme.

Varm sjokolade med appelsin

Hva smaker vel bedre i vårsola enn en kopp varm sjokolade med appelsin? Prøv ut Refresh sin digge oppskrift her.

Mr. Melon

En skikkelig frisk og søt juice smaker ekstra godt i solveggen. Sjekk ut denne fristende og enkle oppskriften fra Refresh. Kan nytes utover hele våren og sommeren!

Bilde av Mathallen

Mathallen holder åpent

En del av våre butikker holder åpent, men åpningstidene kan avvike noe fra normalen. Noen serveringssteder holder åpent for take away, men det er dessverre ikke tillatt å sette seg ned for å nyte mat og drikke i hallen.

Lag noe godt i vinterferien

I år får vi ikke invitert barna på matkurs i vinterferien, men det er selvsagt ingenting i veien for å sette i gang med litt kokkelering hjemme på kjøkkenet! Kulinarisk Akademi og Foodsteps har satt sammen et par enkle og veldig gode oppskrifter som både barn og voksne kan prøve seg på.

Gjør det selv: Butter chicken

Simply Tasty er et fargerikt tilskudd i Mathallen. I tillegg til sine friske og ferske salater og varme supper, byr de på deilige, krydra pakistanske retter. Nå har de laget en video hvor du lærer å lage en autentisk butter chicken – akkurat slik Simply Tasty pleier å lage den.

Lag wonton-suppe hjemme

Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sum-produkter, deriblant hjemmelagde dumplings og wonton. Wonton-suppe er en klassisk asiatisk suppe med deilig smak og saftige wontons flytende oppi og her kan du lære hvordan du kan lage denne suppa hjemme.

Mathallens julekalender 2020

Mathallens julekalender er over og 24 heldige vinnere har fått rause og smakfulle julegaver fra Mathallens aktører. Se hele vinneroversikten her

Digitale vin- og matkurs

Et annerledes år krever et annerledes julebord. Er det en ting Kulinarisk Akademi i Mathallen kan, så er det å skape minneverdige opplevelser. De fortsetter med det – riktignok i et nytt format.

Bestill en grønnsakskasse

Agrossist lanserer nå tre forskjellige frukt- og grønnsakskasser. De bestilles og betales på deres nettside, og hentes dagen etter på Agrossist i Mathallen. Enkelt!