Nytt butikkutsalg og spiseri i Mathallen!

Nytt butikkutsalg og spiseri i Mathallen!

Vårt publikum har lenge etterspurt mer norsk og nordisk mat. Derfor er vi svært glade for å kunne introdusere Skandinavia, et nytt butikkutsalg og spiseri i Mathallen. Skandinavia blir et konsept med fokus på alle[…]

Åpningstider i sommer!

Åpningstider i sommer!

Endelig er sommeren her, og store deler av byen tar seg ferie – bortsett fra oss da! Mathallen og Vulkan er der for deg, og holder åpent i hele juli slik at du skal få[…]

Sommer på Vulkan

Sommer på Vulkan

Mathallen er åpen gjennom hele sommeren, og i Vulkangata er det aktivitet og underholdning hver helg. Sjekk ut hva som skjer på Mathallen i sommer! Fotball EM Vulkan Arena og Pokalen Sportsbar viser selvfølgelig alle[…]

Grillmeny fra Mathallen

Grillmeny fra Mathallen

Ja, vi elsker sol og sommer… og grilling! Har du gått tom for ideer på grillen? La oss hjelpe deg med å piffe opp grillmåltidet ditt. Du finner nemlig den beste grillmenyen i Mathallen! Flere[…]

Pikniksesongen er i gang!

Pikniksesongen er i gang!

Mathallen har skreddersydd en piknikkurv full av deilige råvarer!

Alt er ferdig tilberedt, så du trenger ikke grill for å nyte maten. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss når du vil hente kurven og hvor mange du ønsker mat til – så fikser vi resten.

Avspark fredag 10.juni

Avspark fredag 10.juni

Da er det dags igjen. Kalenderen viser partall-år, og det betyr en sommer fylt med fotball, fotball og fotball. Vi snakker naturligvis om sommerens EM i Frankrike, og Vulkan Arena og Pokalen Sportsbar viser selvfølgelig[…]

Lansering av kokeboken «Rett fra Mathallen»

Lansering av kokeboken «Rett fra Mathallen»

Hjelp, vi har fått vår egen kokebok! Vi ønsker velkommen til lansering av kokeboken «Rett fra Mathallen» fredag 17.juni kl. 16:00. Det var vel på høy tid at vi fikk vår egen kokebok, men det[…]

Musikkfest Oslo på Vulkan

Musikkfest Oslo på Vulkan

Musikkfest arrangeres lørdag 4. juni, og det blir massevis av konserter på Vulkan når H&M inviterer til fest fra kl. 14 til langt på natt.

Se hele programmet her.

La dolce vita – Italienske dager

La dolce vita – Italienske dager

Torsdag 26. mai til søndag 29. mai inviterer vi til italienske dager i Mathallen.

Torget blir pyntet i italiensk stil og de italienske råvarene står i fokus. Det blir hyggelige tilbud hos bl.a Via Italia, Gutta på Haugen, Sous Vide og PARADIS Gelateria og spennende kurs i løpet av uka.

Ukas frokost i Mathallen

Ukas frokost i Mathallen

Velkommen til fast frokost i Mathallen tirsdag-fredag kl. 08-11. Frokosten vil bli servert av et nytt spisested hver uke, så menyen vil variere ofte!

Denne uka blir det syndig, søt, italiensk frokost fra PARADIS Gelateria. Velkommen!

Mathallen er åpen hele pinsehelgen

Mathallen er åpen hele pinsehelgen

Det er mange helligdager i mai, og Mathallen holder åpent både Kristi himmelfartsdag og i pinsehelgen. Noen holder også åpent 17. mai. Se full oversikt over hvem som holder åpent her.

Hundehi på Vulkan

Hundehi på Vulkan

Her kommer en gladnyhet for alle firbente: Vulkan har fått ut hele fem hundehi på området!

Nå kan du trygt plassere hunden din der mens du er innom butikken for å handle, tar deg en kaffe eller en matbit.

NM i Aeropress

NM i Aeropress

Lørdag 30. april avholdes NM i Aeropress (kaffebryggingmetode) for tredje året på rad, og i år arrangeres konkurransen her på Vulkan!

Det stiller 18 engasjerte konkurrerende denne dagen, og hovedvekten representerer Norges beste kaffesteder.

Fem nye steder hos Vulkan Depot

Fem nye steder hos Vulkan Depot

Vi gratulerer vår gode nabo Vulkan Depot som i helga kunne feire åpning av hele fem nye steder!

Der finner du nå Hendrix Ibsen Junior, Aetat, Inages mat, Sapporo ramenbar og pop-up-butikken AM-OS i tillegg til alle de andre som allerede holder til der.

Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Kokkelandslagene ligger i hardtrening til OL i Erfurt i høst, og inviterer deg til å bli med som testpublikum for seniorlandslaget sin varmmat-servering fredag 22. april.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å smake på konkurranseretter som du ellers bare får se bilder av!

Turist i egen by

Turist i egen by

Søndag 17. april 2016 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin. Mathallen er selvsagt med på moroa og mange av aktørene i hallen tilbyr 10 % rabatt til alle med Oslo Pass denne dagen. I tillegg inviterer vi til «The Tasting Tour» søndag ettermiddag. En perfekt måte å avslutte en så bra dag på!

En smak av Mathallen

En smak av Mathallen

Skulle du ønske du kunne smake litt fra mange av aktørene i Mathallen? Bestill «En smak av Mathallen» og opplev noe av det Mathallen har å by på.

Smak deg gjennom Mathallen!

Smak deg gjennom Mathallen!

Smelteverket, Hopyard, Champagneria, Ma Poule and Torget presenterer:
THE TASTING TOUR

Hvert sted serverer en liten smakebit fra sin meny og du går fra sted til sted for å smake deg gjennom Mathallen. Velkommen til «The tasting tour» torsdag 14. og 28. april!

Påske i Mathallen

Påske i Mathallen

Velkommen til en smakfull påske i Mathallen!

Dersom du planlegger å feire bypåske så er Mathallen Oslo stedet. Kom for de gode råvarene, bli for den deilige stemningen. Eller for et av våre mange arrangementer. For hos oss er det full aktivitet for små og store.

Nye datoer for babymatkurs!

Nye datoer for babymatkurs!

Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.

Nå er det mange nye kursdatoer ute, så det er bare å melde seg på!