Mathallen holder åpent
En del av våre butikker holder åpent, men åpningstidene kan avvike noe fra normalen. Noen serveringssteder holder åpent for take away, men det er dessverre ikke tillatt å sette seg ned for å nyte mat og drikke i hallen.
En del av våre butikker holder åpent, men åpningstidene kan avvike noe fra normalen. Noen serveringssteder holder åpent for take away, men det er dessverre ikke tillatt å sette seg ned for å nyte mat og drikke i hallen.
Vi har på lik linje med resten av bransjen innført gode smittevernsrutiner og vi er så heldige å ha stor plass, så det skal fortsatt være trygt å besøke oss. Les om våre tiltak her.
I år får vi ikke invitert barna på matkurs i vinterferien, men det er selvsagt ingenting i veien for å sette i gang med litt kokkelering hjemme på kjøkkenet! Kulinarisk Akademi og Foodsteps har satt sammen et par enkle og veldig gode oppskrifter som både barn og voksne kan prøve seg på.
Simply Tasty er et fargerikt tilskudd i Mathallen. I tillegg til sine friske og ferske salater og varme supper, byr de på deilige, krydra pakistanske retter. Nå har de laget en video hvor du lærer å lage en autentisk butter chicken – akkurat slik Simply Tasty pleier å lage den.
Mathallen holder åpent framover og vi gjør alt vi kan for at det skal være trygt å besøke oss. Men vi vet at mange ikke ønsker å bevege seg ute mer enn nødvendig og da er det flott at du også kan bestille kvalitetsråvarer og ferdige matretter helt hjem på døra!
Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sum-produkter, deriblant hjemmelagde dumplings og wonton. Wonton-suppe er en klassisk asiatisk suppe med deilig smak og saftige wontons flytende oppi og her kan du lære hvordan du kan lage denne suppa hjemme.
Mathallens julekalender er over og 24 heldige vinnere har fått rause og smakfulle julegaver fra Mathallens aktører. Se hele vinneroversikten her
Et annerledes år krever et annerledes julebord. Er det en ting Kulinarisk Akademi i Mathallen kan, så er det å skape minneverdige opplevelser. De fortsetter med det – riktignok i et nytt format.
Agrossist lanserer nå tre forskjellige frukt- og grønnsakskasser. De bestilles og betales på deres nettside, og hentes dagen etter på Agrossist i Mathallen. Enkelt!
Er du på jakt etter det perfekte lokalet til årets julebord, firmaets kick-off eller konas 50-årslag? På Vulkan får du faktisk alt du trenger på ett sted.
Vi tar smittevern på alvor og gjennomfører selvsagt alle arrangementer i tråd med gjeldende smittevernsregler.
Hvert år pleier Mathallen å invitere til kakefest når vi feirer bursdag, men feiringen i 2020 måtte som så mye annet bli litt annerledes. 8-årsdagen ble derfor feiret med en digital kakekonkurranse og blant mange flotte bidrag har vi trukket ut de tre som havnet på pallen.
Oslos befolkning, lokale kokker og eksperter skal kåre byens beste matopplevelser i kåringen «Digg Mat 2020», og Mathallen Oslo og flere av våre aktører er nominert!
Mathias Steinbru fra VG kaller Breddos Tacos «en åpenbaring av en tacorestaurant» og vi kunne ikke vært mer enig! Les anmeldelsen her.
Hos Vulkanfisk blir det krabbefest oppe på mesaninen hver fredag og lørdag i september!
Refresh åpner dørene her i Mathallen! Her finner du fargerike og friske juicer, smoothier og powershakes, og i tillegg får du servert deilige belgiske vafler.
Agrossist har nylig flyttet inn i Mathallen. Her finner du et godt utvalg av håndverksmessige produkter med sertifiserte biodynamiske og økologiske verdier. Velkommen!
Interessert i mat og vin?
Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, enten du er vinkjenner eller helt nybegynner.
Det er lite som slår en saftig hamburger og hos Annis pølsemakeri får du høykvalitets-burgere som garantert blir suksess. I hvert fall med dette tilbehøret!
Sjekk ut denne supre oppskriften fra Barramon på nydelig pintxos med endivier og serranoskinke slik at du kan skape litt baskisk godstemning hjemme.
Kjøp med deg en boks med confiterte andelår fra Galopin og test ut denne oppskriften på andeconfit med rotgrønnsaker. Supergodt og utrolig enkelt!
Amatriciana er en rett som kommer fra Amatrice – en liten by som ligger i Apeninene litt nord for Roma. Se Via Italias oppskrift på denne deilige pastaretten her.