Midlertidig stenging av Vulkangata

Midlertidig stenging av Vulkangata

Vulkangata vil stenges i forbindelse med Fredensborg Eiendom sine byggearbeider i Møllerveien 4, på byggeplass rett ovenfor Dansens Hus. Fredag 15.06 mellom kl 12.00 og kl 16.00 – det legges plattendekker, som ikke er støyende[…]

Vegetariske dager i Mathallen

Vegetariske dager i Mathallen

Våren byr på fantastiske råvarer og det må selvfølgelig markeres. Rett etter at Oslo Vegetarfestival har rundet av i Kubaparken 27. mai, inviterer Mathallen til vegetariske dager den påfølgende uken. Glad i vegetarmat? Kanskje du[…]

Mathallen er åpen i pinsehelgen

Mathallen er åpen i pinsehelgen

Det er mange helligdager i mai, og Mathallen holder åpent både Kristi himmelfartsdag og i pinsehelgen. Noen holder også åpent 17. mai. Se full oversikt over hvem som holder åpent her.

Månedens matblogger: North Wild Kitchen

Månedens matblogger: North Wild Kitchen

Hver måned setter Mathallen fokus på en matblogg som vi synes er spennende, god og inspirerende.  Månedens matblogger blir da både hovedgjest og skribent på vår hjemmeside, og vil dele erfaringer, opplevelser og tips fra Mathallen[…]

Italienske dager i Mathallen 3.-5. mai!

Italienske dager i Mathallen 3.-5. mai!

I tre dager skal Mathallen ose av Italia! Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små. Gjennom sin kjærlighet for italiensk mat og[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Via Italia

Månedens matblogger: Fru Timian // Via Italia

Ønsker du å få et lite blaff av Italia kan du med fordel stikke innom Via Italia i Mathallen, for her frister Lisbet Baade-Mathiesen med herlige italienske smaker og lukter.   Via Italia har vært[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Vulkanfisk

Månedens matblogger: Fru Timian // Vulkanfisk

Artikkel hentet fra: Månedens matblogger, Fru Timian – Vil du jeg skal skrape og rense fisken for deg? Det er daglig leder Øyvind Glørstad, i Vulkanfisk som spør. – Det er selvfølgelig en del av den servicen[…]

Månedens matblogger: Fru Timian // Bistro Budapest

Månedens matblogger: Fru Timian // Bistro Budapest

Artikkel hentet fra: Månedens matblogger, Fru Timian Det er hektisk aktivitet inne på Bistro Budapest når vi kommer dit en vanlig formiddag. Den ungarske bistroen har akkurat fått terningkast 5 og massevis av lovord i VG, og[…]

Månedens matblogger: Fru Timian

Månedens matblogger: Fru Timian

Hver måned setter Mathallen fokus på en matblogg som vi synes er spennende, god og inspirerende.  Månedens matblogger blir da både hovedgjest og skribent på vår hjemmeside, og vil dele erfaringer, opplevelser og tips fra Mathallen[…]

Påske i Mathallen

Påske i Mathallen

Velkommen til hyggelig påskestemning i Mathallen! Vi holder åpent hver dag til og med påskeaften og inviterer til påskeverksted med eggmaling og ansiktsmaling tirsdag, onsdag og torsdag.
Og hos oss finner du selvsagt alle råvarene du trenger årets påskefeiring.

Månedens matblogger: HellesKitchen

Månedens matblogger: HellesKitchen

Hver måned setter Mathallen fokus på en matblogg som vi synes er spennende, god og inspirerende.  Månedens matblogger blir da både hovedgjest og skribent på vår hjemmeside, og vil dele erfaringer, opplevelser og tips fra Mathallen[…]

Bli med på pølsekurs

Bli med på pølsekurs

Lær å lage pølser sammen med Annis Pølsemakeri! Nå har du muligheten til å lære kunsten å lage dine egne pølser. Å lage sine egne pølser er både gøy og spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut og smake. Bli med på kurs i mars eller april.

MUSIKK + MAT = SANT

MUSIKK + MAT = SANT

Festivalsesongen 2018 starter på by:Larm, og for fjerde år på rad er Vulkan og Mathallen med på festivalen. På Vulkan arrangeres det seminarer, kurs og foredrag både torsdag 1. mars og fredag 2. mars, og i[…]

Den beste by:Larm-maten på Vulkan og i Mathallen

Den beste by:Larm-maten på Vulkan og i Mathallen

–Til alle by:larmere! Dine festivalfavoritter til en god pris– Vulkan og Mathallen dekker dine matbehov under by:Larm med fokus på gode smaker og råvarer i hvert eneste tygg – og selvfølgelig kvalitet i glasset. For å benytte[…]

Se Urørtfinalen i Mathallen

Se Urørtfinalen i Mathallen

NRK P3 arrangerer Urørtfinalen 2018 med livesending fra Mathallen under by:Larm 2018 1.-3.mars! Møt opp torsdag 1. mars litt før kl. 12.00 og få med deg sendinga, eller hør på P3 kl 12! Det hele skjer[…]