Italienske dager 2019

Italienske dager 2019

I tre dager skal Mathallen ose av Italia! Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små.

5-årsjubileum hos Hitchhiker

5-årsjubileum hos Hitchhiker

I slutten av april fyller Norges første streetfood-restaurant Hitchhiker 5 år! De markerer dette med en fem-dagers festival spekket med de beste kokkene, den beste maten og den beste stemninga

Turist i egen by 2019

Turist i egen by 2019

Søndag 28. april er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis og Mathallen er selvsagt med på moroa. Dersom du kommer innom Mathallen med Oslo Pass denne dagen får du 10 % avslag hos utvalgte aktører

Vinn Mathallens påskeegg!

Vinn Mathallens påskeegg!

Har du lyst til å vinne Mathallens store påskeegg? Det blir ikke skikkelig påske uten et lekkert påskeegg fylt med masse godsaker!  Vi gir bort et stort «påskeegg» med masse fristelser fra gavmilde aktører i[…]

Påske i Mathallen

Påske i Mathallen

Hjertelig velkommen til bypåske i Mathallen 16 og 17. april! Bypåske er et morsomt, kreativt og sosialt konsept der barn møter barn og foreldre kan ta seg en pust i bakken hos en av Mathallens[…]

Den store vaffeldagen

Den store vaffeldagen

25. mars er det den offisielle vaffeldagen, og i den forbindelse gjentar Mathallen suksessen og inviterer til VAFFELFEST søndag 24. mars!
I år, som tidligere år, er dette en innsamlingsaksjon hvor alle inntektene fra vaffelsalget går til Vaffelgutta.

Lag dine egne pølser med Annis Pølsemakeri

Lag dine egne pølser med Annis Pølsemakeri

Annis pølsemakeri inviterer til pølsekurs utover vinteren. Her vil du få nyttige tips og triks enten du er helt fersk eller du har lagd pølser før. Du lærer å lage 3 ulike slag med pølser, som blir 3-4 kg rå pølser som du får med deg hjem.

Hopyard kåret til Norges beste pilsbar

Hopyard kåret til Norges beste pilsbar

Hopyard gikk av med tittelen «Pilsner Urquell Outlet of the year 2018». Den lille ølbaren i Mathallen scoret høyt på blant annet skjenketeknikk, temperatur og ph-verdi på pilsen, og ikke minst kunnskapsnivået til bartenderen.

by:Larm menu

by:Larm menu

THE BY:LARM LUNCH MENU AT VULKAN AND MATHALLEN – GREAT FESTIVAL FOOD AT GREAT PRICES – BISTRO BUDAPEST Goulash 139,- Messy Pig Sandwich 119,- GUTTA PÅ HAUGEN Gutta Sandwich with pesto, Italian salami and cheese[…]

Cheez Doodles® Day

Cheez Doodles® Day

Tradisjonen er etablert – vi gjentar braksuksessen og markerer igjen ostepopens internasjonale merkedag!
På Torget i Mathallen blir det Cheez Doodles® pop-up bar og chill zone og i tillegg vil flere av Mathallens spisesteder sette Cheez Doodles®-retter på menyen denne dagen.

Aktiviteter for barn i vinterferien

Aktiviteter for barn i vinterferien

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og Mathallen inviterer både store og små inn i varmen for litt ekstra vinterhygge! Tirsdag til fredag inviterer vi barna til ulike aktiviteter i Mathallen, slik at mor og far får tid til å handle inn til middag og kanskje nyte en kopp kaffe med noe attåt.

Sesongens beste sjømat

Sesongens beste sjømat

Skreisesongen har nå startet for fullt og Vulkanfisk har skrei i loin og skiver, samt tunger, kjaker, lever og rogn. I tillegg er skalldyrene på sitt beste nå og lørdag 9. februar har du muligheten til å smake på sesongens beste sjømat i Mathallen

Nyåpninger i Mathallen

Nyåpninger i Mathallen

4 Gringos popper opp i Mathallen denne vinteren og byr på en revolusjonerende tacoopplevelse.

Og i nabolokalet har endelig Bistro Budapest åpnet igjen etter å ha holdt stengt en stund.

Bocuse d’Or på storskjerm

Bocuse d’Or på storskjerm

I 2017 ble Christian Andre Pettersen kåret til Årets Kokk under finalen i Mathallen og nå representerer han Norge i Bocuse d’Or i Lyon.

Blir det gull til Norge i årets Bocuse d’Or? Ta turen til Mathallen og følg konkurransen på storskjerm. Vi GLEDER oss!

Sharing is caring

Sharing is caring

Delingskulturen blomstrer på Vulkan. I disse dager har det blitt lansert to nye konsepter i byen og begge to finner du her på Vulkan.
Les mer om Oslo Lastesykkel og Din Bybil her.

Mat- og vinkurs på KA

Mat- og vinkurs på KA

Kulinarisk Akademi holder til i 2. etasje i Mathallen og er et kompetansesenter for mat og drikke. Kanskje du kunne tenke deg å lære mer om hvordan man skal lage saus, om street food-trenden eller hvordan å smake på vin? Sjekk ut kurskalenderen til KA!

Ost & Sånt og Bistro Budapest under ombygging

Ost & Sånt og Bistro Budapest under ombygging

Ost & Sånt og Bistro Budapest er under ombygging, og åpner dørene igjen i januar. Begge vil ha utsalg på Torget i mellomtiden og ønsker alle hjertelig velkommen! Ost & Sånt  Ost & Sånt spesialiserer[…]

Åpningstider i julen

Åpningstider i julen

Mathallen holder åpent som normalt i hele desember, med unntak av noen få dager: Mandagsåpent 17. des: 11-20 Søndag 23. des: 11-18 Mandag 24. des – onsdag 26. des: Stengt Torsdag 27. des – lørdag[…]

Mathallens julekalender 2018 – vinneroversikt

Mathallens julekalender 2018 – vinneroversikt

Årets julekalender er ikke bare et flott premiedryss fra Mathallens aktører, kalenderen kan også inspirere og gi deg tips til julehandelen. *Se vinneroversikt nederst i saken Nå er det snart jul igjen, og Mathallen er[…]

Velkommen til førjulshygge på Vulkan

Velkommen til førjulshygge på Vulkan

Da var det jul igjen!  Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull førjulstid på Vulkan med masse hyggelig og morsomme aktiviteter. Årets juleprogram foregår i Mathallen, på Vulkan Depot og i Vulkangata, og byr blant[…]

Julebord i Mathallen

Julebord i Mathallen

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til firmaets julebord, førjulstreffet med vennegjengen eller konas 50-årslag?

Mathallen har alt du trenger!