Bilder av jentene på Torget

Torget

Tirs-ons: 10-20
Tors-fre: 10-22 /23
Lør: 10-23
Søn: 11-19

post@mathallen.no
Tlf: 40 00 12 09

Besøk oss på:
www ikon

Kafé, bar og spiseplass
Du har lyst på sushi, mens kjæresten vil ha pasta – hvor i alle dager skal dere dra da? På Torget kan dere sitte sammen, men bestille mat fra forskjellige steder i Mathallen. Drikke nytes fra Torgets egen bar hvor det selges mineralvann, kaffe, øl og vin.

«En smak av Mathallen»
Hos oss har du også mulighet til å bestille vår populære meny, «En smak av Mathallen». Dette er en spennende meny satt sammen av signaturrettene til flere av aktørene i hallen hvor rettene blir servert på store deletallerkener. Dette er en flott måte å oppleve Mathallen på og en god mulighet til å få smake på mye av det som hallen har å by på. Menyen tilbys til grupper på minimum 6 personer og må bestilles i forkant. Send en e-post til post@mathallen.no for mer informasjon.

Her kan du titte på våre menyer:

A taste of Mathallen – lunch menu

A taste of Mathallen – dinner menu

A big taste of Mathallen – dinner menu

Markedsplass
I tillegg til å være kafé, bar og spiseplass, har Torget også rollen som markedsplass. Bli ikke overrasket hvis vi ommøblerer for å gi plass til stands, pop-up restauranter, kokebok-lanseringer, grønnsaksposeutdeling, konserter, kokkeshow eller butikker! For her er det høyt under taket og alltid plass til flere matentusiaster.

This post is also available in: English