Torget

Tirs-lør: 10-20
Søndag: 11-18

post@vulkanbooking.no


Kafé, bar og spiseplass
Du har lyst på sushi, mens kjæresten vil ha pasta – hvor i alle dager skal dere dra da? På Torget kan dere sitte sammen, men bestille mat fra forskjellige steder i Mathallen. Drikke nytes fra Torgets egen bar hvor det selges mineralvann, kaffe, øl og vin.

Markedsplass
I tillegg til å være kafé, bar og spiseplass, har Torget også rollen som markedsplass. Bli ikke overrasket hvis vi ommøblerer for å gi plass til stands, pop-up restauranter, kokebok-lanseringer, grønnsaksposeutdeling, konserter, kokkeshow eller butikker! For her er det høyt under taket og alltid plass til flere matentusiaster.

Middag for større grupper:
Skal du planlegge noe sosialt for jobben, eller feire bursdag med vennegjengen? Vi tilbyr en egen tapasmeny for større grupper (min. 15 pers). Velg mellom 8 retters tapasmeny til kr. 299 eller 10 retters tapasmeny til kr. 399! Baren på Torget har et stort utvalg av diverse drikke som passer godt til menyen.
For mer informasjon og bestilling, send en e-post til post@vulkanbooking.no 

Bordreservasjon på Torget: Alle dager. Kun drop-in kl. 10.00-16.00 på lørdager og søndager. Er dere en større gruppe som ønsker å reservere bord i dette tidsrommet, send en forespørsel til kalle@skagstind.no

Reserver bord på Torget:

This post is also available in: English