5-årsjubileum hos Hitchhiker

I slutten av april fyller Norges første streetfood-restaurant Hitchhiker 5 år!

De markerer dette med en fem-dagers festival spekket med de beste kokkene, den beste maten og den beste stemninga. De har valgt ut gatemat fra 5 av sine favorittgater i 5 av sine favorittland fordelt på 5 kvelder. Hver av disse kveldene blir kuratert av spesielle gjester som setter sitt eget preg på menyen.

Book bord her

Onsdag 24. april

Jan Robin Ektvedt; grunnlegger av Hitchhiker og nå kjøkkensjef på The Golden Chimp kommer for å gjeste kjøkkenet på åpningskvelden! Vår gode venn Jan Robin har valgt Japan som sitt favorittland og skal lage mat som er inspirert fra gata Chukagai Street i Japan. Chukagai Street er full av farger og en av Yokohama´s største «Chinatown».

🇯🇵: Chinatown-dumplings

Torsdag 25. april

Mesterkokk og grunnlegger av Hitchhiker Stian Floer og komiker Terje Sporsem teamer opp og gjester kjøkkenet denne torsdagen. Stian og Terje har valgt Kina og gata Jinlizhen i Guangdong. Det blir også en liten touch av Sunnmøre på menyen.

🇨🇳: Krabbe-dumpling, vårrull, chili/peper crab, Jianbing, Steambun, Kylling-føtter og vinger & Sesam svele.

Fredag 26. april

Lava Oslo topper laget med Even Ramsvik, Tom Victor Gausdal og Anders Braathen som kommer på besøk for å sette helgen på riktig kurs. Gutta har valgt Korea og gata Myeong-dong, en gate i Seoul som er full av dyre butikker og rare restauranter.

🇰🇷: Korean fish n’ salat-roll, vårrull, grillet vill-reker, Mandu-dumpling, Oksehale Ssam, Thunder chicken og Sesam svele.

Lørdag 27. april

Øyvind Bøe Dalelv har vært soussjefen til Bocuse-kokk Bent Stiansen ved Statholdergaarden og nå er han aktuell med å vinne «årets kokk» 2019 som går av stabelen i Mathallen i september. Men først kommer han og feirer 5-årsdagen med oss. Øyvind har valgt Thailand og gata Sukhumvit road, som er en trang gate «downtown» i Bangkok. Gata er full av spennende restauranter og trangt byliv.

🇹🇭: Akkar, soya & brunet smør, Blåskjell Pad thai, Torsk & grønn curry, spicy beef salat, kylling, peanøtter & kål, kokos.

Søndag 28. april

Brunsjklubben med Lunsjklubben. Lunsjklubben er en lubben gjeng som spiser seg rundt om i Oslo og gjør sin egen folkelige anmeldelse av stedene. Den seneste tiden har de fått lov å sette sin drømme-meny på kartet hos oss utvalgte søndager. Vi tar feiringen helt ned og kjører brunsj fra kl. 12-17. Menyen består av Lunsjklubbens favorittretter, som er inspirert fra Oslos mat-gater. I tillegg kommer DJ JODDSKI (Jørg-1) fra Tungtvann og snurrer plater!

🇳🇴: Rekechips, pepperkrabbe, Tonkatsu, Kylling banh mi, crispy pork, Gyoza, Lammekebab og softis

Priser

Det vil være mulighet for å velge mellom mini og maxi meny denne uka.
Mini: 475,-
Maxi: 565,-
(Unntak lørdag og søndag)

Om Hitchhiker

Hitchhiker er inspirert av gatemat fra hele verden, og er kjent for å introduserer uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver sin side av kloden kombinert i én og samme rett, og menyen endres hyppig etter sesong med et fokus på bærekraftige og økologiske råvarer. 5 år ned i gata er vi stolte over å være først til lands med denne type matservering og det er gøy å se at vi har inspirert så mange andre restauranter landet over med våre verdens-baserte deleretter.

Vi anbefaler å booke bord tidlig for å sikre deg plass