Bilde av par som kysser for å få en gratisk pie hos Hello good pie

Kjærlighet til god mat og drikke

Alle hjerters dag og morsdag

Om du er av den romantiske typen eller ei, søndag er en merkedag verdt å merke seg. For da skal både kjærligheten og kjærligheten til mor feires!

Søndagsstemningen i Mathallen er vel verdt turen for en ekstra god morsdagslunsj eller valentinesmiddag. Champagneria har sprudlende lesk i glasset og deilig tapas, på Vulkanfisk får du østers og på Ma Poule kan dere dele en tallerken franske oster over et deilig glass rødvin.

Gi en smaksopplevelse!

Annis pølsemakeri slår av 100 kr per kilo for premium indrefilet dagen i ære. Ingenting sier «I LOVE YOU» som en blodig biff!

Hos Gutta på Haugen får du en nydelig bukett tulipaner for 100 kr, og der kan du i samme slengen sikre deg noen skiver av gode skinker, oster eller kanskje en boks av Lakrids sin nye bestselger LOVE.

Solberg & Hansen har satt sammen en gavepose med deilig søt kaffe fra Burundi og sjokolade fra Michel Cluizel med nøtter og tranebær. Kaffe og sjokolade – du kan jo ikke bomme med den!

Bondens Butikk foreslår at du kan glede dine kjære med Eplekyss – en økologisk eplemost laget av frukt fra den skjønne Hardangerbygda. Velg mellom 2 x 0,7 l flasker eller en 3-liters kartong med Eplekyss for kun 150 kr.

Hos Stangeriet får du rimelig kyllingfilet (199 kr/kg) og andebryst (299 kr/kg), og handler du for over 250 kr. får du med en valgfri saus på kjøpet. Til dessert anbefaler vi den supergode sjokoladen fra Geiranger Sjokolade.

Søndagens «heteste» tilbud er det nok likevel Hello Good Pie som står for. For fjerde år på rad inviterer de til «Kiss for Pie»-feiring.  Alle par som kysser, og lar seg avbilde, får en sitronmarengs-pie på deling!

Søndag åpner vi kl. 11.00. Vel møtt til en dag fylt av kjærlighet til mor, kjæresten og god mat!

Mathallen Oslo – Kjærlighet til god mat og drikke