Bilde av promoteringsplakat for barnematkurs

Matkurs for små og litt større barn

Denne høsten har vi to ulike kurs som passer for småbarnsfamilier. Kursholder på begge kursene er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at alle barn har rett til god mat som gir dem både god helse og spennende smaksopplevelser og jobber for at det skal bli enklere for familier, barn og voksne å få til en ny og god start med god og ren mat.

Kurs for nybakte foreldreMargit Vea plakat

Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser. Vi snakker om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små. Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet

Neste kurs er 24. november. Les mer og meld deg på

Plakat barnekurs 25Smaksrike oppskrifter og gode råd for småbarnsfamilier

På dette kurset lærer du å lage naturlige og enkle pålegg, magevennlige brød, næringsrike middager og smakfulle desserter. Dere får mange gode råd og tips som hele familien vil ha glede og nytte av. Alle deltakere får utdelt oppskriftshefte og det blir masse herlige smaksprøver til alle. Det blir også god tid til spørsmål.

Neste kurs er 25. november. Les mer og meld deg på