Booking / Utleie

Er du på jakt etter en standplass for å vise fram dine produkter?
Eller kanskje du leter etter det perfekte lokalet til årets julebord, firmaets høstseminar eller konas 50-årslag?
Her i Mathallen har vi mange muligheter!

Torget

Bilde fra sausekurs

Torget er et åpent område på 300 m2 midt i hjertet av Mathallen. Dette er et fleksibelt område som kan brukes til alt fra matkurs, foredrag, utsalgsboder og messer til bar og matservering. Her kan ulike aktører leie deler av, eller hele Torget, for en dag, en helg eller en uke av gangen.

Vi har tilrettelagt et areal med plass til 8 boder à 10 m2. Disse leies ut kortsiktig for en dag, en helg eller en uke av gangen. Du kan leie én eller alle 8 butikkarealene.

Torget er tilrettelagt med vann og strøm. Frityr og grill er ikke tillatt inne på Torget.


Ønsker du å være utstiller eller ha et arrangement på Torget? Send inn din forespørsel her. 

Gatemarked ute

Bilde av Vulkan

I sommermånedene arrangerer Vulkan Eiendom og Mathallen Oslo utendørsmarked på Hanna Winsnes plass (langsiden av Mathallen).

Hit inviterer vi våre nærmeste naboer til å selge sine produkter, samt at vi tilbyr salgsarealene til eksterne aktører hvis det er ledig plass og riktig konsept.


Ønsker du å ha stand i Vulkangata? Send inn din forespørsel her. 

Julebord/middag/selskap

Mathallen er full av gode råvarer og folk som kan mye om god mat og drikke, og vi har flere ulike lokaler som passer ypperlig til små og store selskap.


Vulkan Matsal
I 2. etasje i Mathallen ligger det et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap for alt fra 20 til 150 personer.

For mer info, kontakt
post@vulkanmatsal.no
Tlf: 95 45 14 66


Kulinarisk Akademi
De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse et kreativt event, kick-off eller selskap. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer. Hva med Mathallsafari, kokkekamp eller en kulinarisk minglefest? Les mer om de ulike pakkeløsningene Kulinarisk Akademi kan tilby.

For mer info, kontakt
Elise Bratteng Rønning
ebr@kulinariskakademi.no
Tlf: 958 95 308

Smelteverket
Smelteverket har Skandinavias lengste bar og med store vinduer rett ut mot Akerselva, er dette et helt særegent lokale i kjelleren i Mathallen med kapasitet til opptil 200 gjester. De har er stort utvalg øl på fat og en matmeny bestående av en rekke småretter som passer perfekt for å dele med gode kollegaer eller venner.

For mer info, kontakt
Iliana Kefalopoulou
events@smelteverketoslo.no
Tlf: 21 39 80 59


For mindre selskap
Vi har løftet fram stedene over fordi de egner seg for større grupper. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider. For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.

Konferanselokaler

Bilde av Matsalen i kinooppsett

Vulkan Matsal
Lokalet ligger fint til på mesaninen i Mathallen og kan leies til ulike arrangementer, for eksempel møter, konferanser, kurs, lanseringer og selskaper. Hele lokalet er på ca. 200 m2, men kan også deles opp i to mindre lokaler. Begge lokaler er utstyrt med moderne teknisk lydanlegg, lerret, projektor og trådløst internett.

For mer info, kontakt
post@vulkanmatsal.no
Tlf: 95 45 14 66


Smelteverket
Smelteverket konferanse
Smelteverket ligger i Mathallens kjeller og kan leies til demonstrering, kurs, lansering, møter, konferanser og ulike arrangementer. Lokalet er ca 255 m2 og har projektor, lerret, flip-over, lydutstyr og komplett kjøkken.

For mer info, kontakt
Iliana Kefalopoulou
events@smelteverketoslo.no
Tlf: 21 39 80 59


Vulkan131012FSF023

Mathallen ligger midt på Vulkan – et av de mest spennende nye områdene i byen. Er du på jakt etter større konferansefasiliteter, flere møterom for gruppearbeid eller lignende, finnes det mange muligheter i nabolaget. Området består av en rekke spennende aktører som Dansens hus, Westerdals School of Communication, Vulkan Arena og to flotte hoteller, PS:Hotell og Scandic Vulkan. Det er også et stort parkeringshus på området. Les mer om Vulkan-området på www.vulkanoslo.no. Trenger du flere lokaler til et arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg! 

For mer info, kontakt
post@vulkanbooking.no

This post is also available in: English