Nud Dudhia fra Breddos Tacos. Foto: Breddos Tacos

Breddos Tacos nominert til Årets kjøkken

Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider og i år arrangeres Matprisen for åttende gang. De nominerte for 2021 fordeles på sju ulike priskategorier: Matprisen, Årets kjøkken, Årets storkjøkken, Årets produsent, Årets formidler, Barne- og ungdomsprisen, og Debio-prisen.

Vi i Mathallen er veldig stolte av at «vår egen» Breddos Tacos er blant de tre nominerte til Årets kjøkken. Om nominasjonen skriver juryen følgende:

Med Breddos Tacos har ikke gründer Nud Dudhia bare satt en ny standard for hva taco kan være i Norge, han har også brakt en helt ny filosofi inn i den kjappe lunsj- og take away-maten. Breddos Tacos byr på alt annet enn fine dining, men tilnærmingen til råvarene må man til stjernerestaurantene for å finne maken til. Maten lages fra bunnen av og er autentisk mexicansk. Råvarene kjøper de direkte fra bonde eller produsent, med kompromissløse krav om god dyrevelferd.

Årets vinnere blir annonsert under prisutdelingen som avholdes på DogA og sendes i beste sendetid på Matkanalen den 25. november. Samtidig vil også årets vinner av stipendet til KokkeKarlas Legat offentliggjøres. Dette stipendet deles ut til en ung kvinnelig kokk.

Les mer om alle de nominerte her