Er du Mathallens supersmaker?

Vi kårer Mathallens supersmaker i forbindelse med bursdagfeiringen!

I løpet av Mathallens 5 år har det blitt servert og smakt veldig mye mat i hallen. Alt fra innsekter via knallsterk chili til nisjemat fra inn og utland. Smak er subjektivt, men noen er bedre enn andre til å identifisere smak og sette navn på dette. Vi ønsker å feire Mathallens 5 første år, og alle smakene vi har blitt servert, med å kåre Mathallens supersmaker! På kvelden inviterer vi til Mathallen by night: Bursdagsedition (mer info kommer).

Supersmakerne har nesten fem ganger så mange smaksløker som ikke-smakere, sier Britt Signe Granli, prosjektleder ved matforskningsinstituttet Nofima.

Alle som vil kan melde seg på! Her spiller det ingen rolle om du faktisk er en supersmaker eller ikke. Denne konkurransen egner seg for alle som synes det er gøy med blindsmaking, og alle som synes det er gøy å se på.  Det konkurreres i to klasser: Barn 10-17 år, og voksne 18+. Her er det «last man standing»-prinsippet som gjelder; svarer du riktig går du videre, svarer du feil er du dessverre ute. Vinneren kan smykke seg med en ny tittel og kanonbra premie!

Er du Mathallens supersmaker?
Meld deg på konkurransen her
NB! Påmeldingsfrist torsdag 12. oktober kl. 10.00!

PROGRAM LØRDAG 14. OKT:

12.00: Heat 1 – barn
12.15: Heat 2 – barn
12.30: Finale – barn
13.00: Heat 1 – voksen
13.30: Heat 2 – voksen
14.30: Finale – voksen

18.00: Mathallen by night: Bursdagsedition.