Den ultimate ribbeoppsktiften
Den ultimate ribbeoppskriften
Kulinarisk Akademi gir deg de beste ribbeoppskriftene!
Juleribbe med godt tilbehør er for mange julens høydepunkt, men det er mange fallgruver og det kan være vanskelig å gjenskape den perfekte ribbeopplevelsen.
Med denne ribbeoppskriften fra Kulinarisk Akademi sin kokebok «Kok & Stek» kan vi ikke bare garantere en fantastisk matopplevelse, men også knallsprø svor!
Langtidsstekt ribbe
Langtidsstekt ribbe gir en saftig ribbe med skikkelig sprø svor.
Tilberedningen tar lang tid, men det gjør seg selv.
Braisert rødkål
Ribbesjy
Juleribbe steg for steg
Nedenfor kan du følge steg for steg hvordan Espen Vesterdal Larsen lager ribbe, surkål og ribbesjy, basert på en litt annen oppskrift.
Ribbe
Surkål
Ribbesjy
Ønsker du å teste ut flere spennende oppskrifter?
Skaff deg Kulinarisk Akademi sin kokebok «Kok & Stek» – passer for alle med en forkjærlighet for matlaging. Boken ble kåret til Norges beste kokebok 2016, og gir leseren et innblikk i tilberedningsteknikker med 198 oppskrifter, masse flotte bilder og lettleste og inspirerende tekster. Kok & Stek kan kjøpes på stand på Mathalletorget i helgene før jul eller på Kulinarisk Akademi sin avdeling i Mathallen (2. etg).