Har du kontroll på festmiddagene?

Mathallen har alt du trenger til festmiddagene, og vi hjelper deg gjerne med tips og råd om tilberedning av maten. Det er lurt å forhåndsbestille råvarene for å sikre deg det beste av kjøtt, fisk og fugl. Når du forhåndsbestiller slipper du også å stå i kø når du skal hente maten.

Her kan du forhåndsbestille:

Annis Pølsemakeri: https://form.jotform.com/annis/bestillingsskjema (frem til 23. desember)

Stangeriet: Send mail til therese@stangeriet.no eller ring 90 41 84 54 (Julekalkun frem til 20. desember og nyttårskalkun frem til 28. desember)

Vulkanfisk: Send mail til bestilling@vulkanfisk.no eller ring 21 39 69 58

Ta kontakt med utsalgsstedet dersom du ikke rekker å bestille innen fristen. Med litt flaks har de fortsatt nok til deg.

Siste dag for henting i Mathallen før jul: onsdag 23. des. kl. 10-19.
Siste dag for henting i Mathallen før nyttår: torsdag 31. des. kl. 11-16.

Smakelig jul og godt nyttår!