MARS

Lær å lage bernaise-saus med Kulinarisk Akademi
29. mai 2021

Biff og bayer

Bilde av steamed buns
25. mai 2021

Kurs i street food

Skje med saus
19. mai 2021

Sauser til selskap

Bilde av steamed buns
18. mai 2021

Kurs i street food

Bilde av steamed buns
15. mai 2021

Kurs i street food

Boblende lunsj
8. mai 2021

Boblende lunsj

Bilde av steamed buns
4. mai 2021

Kurs i street food

Rødvin i glass
1. april 2021 - 30. april 2021

Digitalt kurs: Franske viner

ost- og vinsmaking
1. april 2021 - 30. april 2021

Digitalt kurs: Ost og vin

Boblende lunsj
21. mai 2021

Boblende middag

Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi
24. april 2021

To generasjoner

1. april 2021 - 30. april 2021

Digitalt matlagingskurs – asiatiske smaker

1. april 2021 - 30. april 2021

Digitalt matlagingskurs – franske smaker

1. april 2021 - 30. april 2021

Digitalt matlagingskurs – spansk aften

Boblende lunsj
6. mars 2021

Boblende lunsj

Boblende lunsj
17. april 2021

Boblende lunsj

Skje med saus
10. mars 2021

Sauser til selskap

Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi
13. mars 2021

To generasjoner

Meat free weekday KA
16. mars 2021

Meat free weekday

Lær å lage bernaise-saus med Kulinarisk Akademi
29. april 2021

Biff og bayer

Bilde av steamed buns
20. mars 2021

Kurs i street food

Bilde av steamed buns
10. april 2021

Kurs i street food

3. mars 2021

Mexicanske tacos

11. mai 2021

Mexicanske tacos

Bilde av steamed buns
4. mars 2021

Kurs i street food

Bilde av steamed buns
9. mars 2021

Kurs i street food

Bilde av steamed buns
23. mars 2021

Kurs i street food

Skje med saus
20. april 2021

Sauser til selskap

Imponer hjemme med smakfulle dumplings fra Hongs Bao Bao
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mat og vin KA
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Pizzavino pizza
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Rosévin
11. mars – 18.00

Piemonte vinskole: Barolo and Barbaresco, King and Queen of Lange

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Pizzavino enmeterspizza
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner sushi
Sushi-kurs

1. 31. mars

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen