MARS

17. desember 2023

Jul i Mathallen

10. desember 2023

Jul i Mathallen

19. desember 2023

Sushikurs

20. desember 2023

Smelteverket Quiz

13. desember 2023

Smelteverket Quiz

6. desember 2023

Smelteverket Quiz

19. desember 2023

Sunnas Musikkbingo

12. desember 2023

Sunnas Musikkbingo

5. desember 2023

Sunnas Musikkbingo

7. desember 2023

Ost- og vinsmaking

6. desember 2023

Ost- og vinsmaking

9. februar 2024

Rødvin fra Bordeaux

5. januar 2024

Rødvin fra Toscana

21. februar 2024

Kurs i street food

8. februar 2024

Kurs i street food

24. januar 2024

Kurs i street food

16. januar 2024

Kurs i street food

6. januar 2024

Kurs i street food

5. januar 2024

Kurs i street food

27. februar 2024

Mexicanske tacos

30. januar 2024

Mexicanske tacos

17. januar 2024

Mexicanske tacos

20. februar 2024

Sauser til selskap

25. januar 2024

Sauser til selskap

1. februar 2024

Sushikurs

11. januar 2024

Sushikurs

13. januar 2024

Ost og vin

29. februar 2024

Biff og bayer

18. januar 2024

Biff og bayer

7. februar 2024

Vegetar verden rundt

9. januar 2024

Vegetar verden rundt

22. februar 2024

Mat og vin i kombinasjon

1. mars 2024

Boblende middag

20. januar 2024

Boblende lunsj

3. februar 2024

Riesling og dimsum

13. januar 2024

Riesling og dimsum

19. desember 2023

Kurs i street food

Mat og vin KA
20. desember 2023

Mat og vin i kombinasjon

Imponer hjemme med smakfulle dumplings fra Hongs Bao Bao
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mat og vin KA
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Pizzavino pizza
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Rosévin
11. mars – 18.00

Piemonte vinskole: Barolo and Barbaresco, King and Queen of Lange

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Pizzavino enmeterspizza
1.-31. mars

Digitalt matlagingskurs - asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner sushi
Sushi-kurs

1. 31. mars

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen