12. oktober 2021 | 19:00 - 22:00
Avalon feirer Mathallen Oslo
Avalon feirer Mathallen Oslos 9-årsdag
Mathallen feirer 9 år tirsdag 12. oktober, og i den forbindelse har vi invitert den kommende store «snakkisen» i restaurant-Oslo, Restaurant Avalon til å holde en bursdagsmiddag for Mathallens publikum.
Avalon er det nye konseptet til stjernekokk Mikael Svensson som eier og driver Michelinstjerne-restauranten Kontrast her på Vulkan. Avalon åpner i slutten av november i det nye prestisjeprosjektet VIA som ligger i Vika i Oslo.
Om Avalon sier Svensson: «Avalon skal være et veldig uformelt sted og med lave skuldre med sånn mat jeg selv serverer når jeg skal ha gjester en sommerkveld. Dette er sånn jeg liker å lage mat – jeg helsteker en kjøttbit eller fisk, og serverer tilbehør til det. Rett og slett gode råvarer tilberedet enkelt og godt, men gode drinker og god vin».
Nå får du som Mathallgjest en eksklusiv mulighet til å teste maten som vil bli servert på Avalon i en «one night only» pop up-middag i Mathallen tirsdag 12. oktober.
Praktisk informasjon:
Det serveres en 4 retters middag og maten serveres sharing style.
Middagen koster kun kr. 550,- per person, og drikke kan kjøpes i baren på Torget (la deg inspirere av anbefalt drikkepakke).
Meny:
1st Serving fingerfood
Choux filled with ”gubbrøra” (pickled herring)
Chantarell toast with white fish roe
Black pudding with Lardo from IOM and apples
2nd serving
Halibut grilled on the bone
Pickled Fennel
Grilled yellowbeet salad with orange and chili
Buerre blanc with fennel
3rd serving
Grilled beef from Horgen gård
Celeric baked with fresh truffles
Crispy kale
Gremolata made on the celeric leaf
Sauce of grilled mushroom dashi
Dessert
Chocolate cream with carmelizied pecan icecream and maple syrup
Avalon feirer Mathallen Oslo
12. oktober 2021 | 19:00 - 22:00
550