29. april 2021 | 17:00 - 20:00
Biff og bayer
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl.
Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.
Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
- 4 glass øl
- Oppskriftshefte
- Lån av forkle
- Utstyr under kurset
- Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Priser per person: 1600,- ink mva
Antall: 12-18 personer
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
- Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
- Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
Etter kurset har du lært:
- Hvordan du steker perfekt biff
- Hvilken biff du bør velge i butikken
- Hvordan du lager 4 sauser som passer til biff
- Kunnskap om ulike stykningsdeler
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.
Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil også være mulig å kjøpe drikke før og under kurset.
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte
Biff og bayer
29. april 2021 | 17:00 - 20:00
1600