17. september 2021 | 17:00 - 21:00
Boblende middag
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
- 4 glass musserende vin
- Oppskriftshefte
- Lån av forkle
- Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Priser per person: 1875,- ink mva
Antall: 12-20 personer
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
- Gjennomgang fra vår vinkelner.
- Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
- Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
Etter kurset har du lært:
- Produksjonsprosess på musserende vin.
- Musserendevins egenskaper i kombinasjon med mat.
- Retter som er enkle å lage til musserende vin
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.
Boblende middag
17. september 2021 | 17:00 - 21:00
1875