Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

ost- og vinsmaking

1. mai - 31. mai

Digitalt kurs: Ost og vin

Et ost- og vinkurs som tar for seg fem klassiske ostetyper med passende vinfølge.

Kursinfo

Vi gjennomgår ostenes produksjonsprosess og sensoriske egenskaper. Vi går også gjennom hvordan anbefalte viners egenskaper påvirker valget av vin til ost. Hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen og hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.

Kursholder: Heidi Iren Hansen, MW

Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Hun har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Hun har også tre pallplasser i norsk- og nordisk mesterskap for sommelierer. Heidi har nylig bestått det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine.

Klikk her for handleliste og praktisk info

(Kr. 300,- per husstand)

Digitalt kurs: Ost og vin

1. mai - 31. mai

Sted

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

300