Laster Arrangementer

Even Martinsen Band

6. mai | 18:00

Heart & Soul Live: Even Martinsen Band

Velkommen til Smelteverkets splitter nye lørdagskonsept: Heart & Soul Live

Even Martinsen er en artist og låtskriver med opphav fra randen av Lillomarka i Oslo. Fra barnsben av ble han flasket opp på god musikk, med blant annet Townes Van Zandt, John Prine, Neal Casal, The Jayhawks, Neil Young og Stevie Ray Vaughn i platehyllene. Med slike inspirasjonskilder er veien kort til å smi egen musikk fra samme støpeform som heltene.

Martinsen skriver låter på både godt og vondt, mens han vever inntrykk og ord til historier om det meste mellom himmel, jord, virkelighet og drømmer. Dette resulterer i et musikalsk uttrykk som er godt plantet i det moderne americana-landskapet, med tydelige nikk fra hattebremmen til country, blues og rock ‘n roll.

I 2019 gav Martinsen ut sin første EP «Stories Untold», og vant deretter en låtskriverkonkurranse i regi av Oslo Låtskriverforum med låtene fra EP-en.
Corona-pausen har blitt brukt til å skrive, nytt materiale er på trappene og det ryktes om innspilling av en fullengder i løpet av 2023.

Det er som alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen i etasjen over.

Sørg for at dere har bord til hele gjengen

Heart & Soul Live: Even Martinsen Band

6. mai | 18:00

Sted

Smelteverket, kjelleren i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, Oslo 0178 Norge

Gratis for alle