25. september 2021 | 13:00 - 14:00
Høstfest: Suppekurs
Vichyssoise, eller potet- og purreløksuppe, som vi sier på norsk, er en av de klassiske franske suppene. Suppen kan spises både varm og kald, men det er nå som temperaturene synker at du finner de ferskeste, norske grønnsakene. Derfor er dette en perfekt suppe å varme seg på i høstmørket.
I løpet av 45 minutter lærer kokker fra Foodsteps deg fremgangsmåten for denne klassikeren, steg for steg, og viser deg hvordan du bruker opp hele purreløken. I tillegg får du gode tips til sprøtt tilbehør som gjør denne suppen komplett.
Når suppen er ferdig, er det selvfølgelig suppe til alle fremmøtte!
Møt opp foran teltet i Vulkangata utenfor Mathallen kl. 13.00 på lørdag.
Arrangementet er støttet av Oslo kommune og er derfor gratis for alle.
Høstfest: Suppekurs
25. september 2021 | 13:00 - 14:00
Gratis for alle