Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Rødvin Kulinarisk Akademi

19. august | 18:00 - 20:30

Italienske viner

Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.

Vi smaker oss gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden. Vinene kommer fra klassiske områder som Piemonte, Veneto og Toscana, og mer ukjente områder som Campania, Lombardia, Sicilia og/eller Trentino Alto Adige.

Les mer om kurset her. 

Italienske viner

19. august | 18:00 - 20:30

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge
+ Google-kart

800