

20. april | 18:00 - 19:30
Mathallens vinklubb: Mat og vin i kombinasjon
Temaet for kvelden blir fisk og skalldyr. Hva skal man tenke på når man setter vin til delikatessene fra havet?
Denne kvelden får du små smakebiter av fisk og skalldyr for å teste kombinasjonen sammen med vin. Men merk at det er små porsjoner, så vi anbefaler alle å spise middag før eller etter vinkurset.
Om foredragsholder:
Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Hun er ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og er også fast foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.
Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er en åpen, gratis medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. Det kreves ingen forkunnskaper og det er ingen møteplikt. Du må være over 18 år. Bli medlem ved å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no.
Mathallens vinklubb: Mat og vin i kombinasjon
20. april | 18:00 - 19:30
600