Laster Arrangementer

Wine glasses on wooden tray

20. april | 18:00 - 19:30

Mathallens vinklubb: Mat og vin i kombinasjon

Temaet for kvelden blir fisk og skalldyr. Hva skal man tenke på når man setter vin til delikatessene fra havet?

Denne kvelden får du små smakebiter av fisk og skalldyr for å teste kombinasjonen sammen med vin. Men merk at det er små porsjoner, så vi anbefaler alle å spise middag før eller etter vinkurset.

MELD DEG PÅ HER

Om foredragsholder:

Kveldens foredragsholder er Nina Deberitz. Hun er utdannet sommelier og har fartstid fra Slottet og Hotel Bristol. Hun er ansvarlig for den daglige driften av Norsk Sommelier Utdannelse (NSU) og er også fast foredragsholder på flere av Mathallens vinkvelder. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.

Om Mathallens vinklubb:

Mathallens vinklubb er en åpen, gratis medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. Det kreves ingen forkunnskaper og det er ingen møteplikt. Du må være over 18 år. Bli medlem ved å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no.

Mathallens vinklubb: Mat og vin i kombinasjon

20. april | 18:00 - 19:30

Sted

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

600