Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Meat free weekday KA

16. mars 2021 | 17:00 - 20:00

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk.

Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og shiapudding til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Lett middag
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2 etasje i Mathallen
Pris per person: 1350,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Alternative retter uten kjøtt og fisk
  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan tilberede  rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Meat free weekday

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding, kan du ringe eller sende oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Meat free weekday

16. mars 2021 | 17:00 - 20:00