Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Bilde av rødvin

26. oktober 2021 | 18:00 - 19:30

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

Bli bedre kjent med vinlandet Chile

Nå har du mulighet til å få smake Don Melchor 2018 – en av verdens beste viner – samt andre toppviner fra vinlandet Chile. I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land, og i Norge ligger chilenske viner på en femteplass med en stadig økende interesse. Årsakene til at viner fra Chile er så populære er mange, men en avgjørende faktor er det unike mangfoldet Chile besitter.

Arrangementet er et samarbeid med VCT Norway.

Om foredragsholderen

Kveldens foredragsholder er Ken Engebretsen fra NSU (Norsk Sommelier Utdannelse). Ken ble utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt i 1996 og har jobbet på Bagatelle og Le Canard i 10 år. Han ble kåret til beste Oslo-lærling av samtlige yrker i 1996. De siste 15 årene har han jobbet med å formidle kunnskap om vin, gjennom utallige vinforedrag og vinreiser. Ved siden av NSU driver han også Vinoteca som spesialiserer seg på bygging av vinkjellere for restaurant og privatmarkedet. NSU har utdannet innenfor vin i 18 år og tilbyr studier og kurs for både HORECA og privatmarkedet.

Om Mathallens vinklubb

Mathallens vinklubb er en åpen, gratis medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. Det kreves ingen forkunnskaper og det er ingen møteplikt. Du må være over 18 år. Bli medlem ved å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no.

 

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

26. oktober 2021 | 18:00 - 19:30

Sted

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

395