Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Kyrre Texnæs ny

5. september 2021 | 14:00 - 17:00

Vulkan beveger

Hver søndag ute i Vulkangata

Bevegelse, bevissthet og kreativitet er grunnverdiene i Kyrre Texnæs Studio og nå ønsker Kyrre å spre dette til hele Vulkan gjennom forestillingsserien «Vulkan beveger».

De to siste søndagene i august og de to første søndagene i september inviterer vi alle til bevegende opplevelser på Vulkan. Alt foregår ute i Vulkangata rett utenfor Mathallen og det er gratis for alle.

Arrangementsserien er støttet av Oslo kommune.

Program søndag 5. september

14.00 – 15.00 Grooves med Nathalie Katralen Lågrinn

Grooves er “groovy” dansemoves uten en forberedt koreografi. Nathalie har gjort mange show og tv-produksjoner, og hun er jevnlig i Los Angeles der hun samarbeider med de beste. Vi er så heldige og har Nathalie i Kyrre Texnæs Studio, og du kan oppleve Nathalie søndag 5. september kl 14.00 på Vulkan.

15.00 – 16.00 Kroppsdesign med Atle Hoff

Kroppsdesign er dans som kombinerer dans med trening på en måte som gir deg slanke og fine muskler. Atle var personlig trener og danse-instruktør for kjendisene i Hollywood, som Jennifer Aniston, Wayne Gretsky, Cindy Crawford og flere. Og han har danset med Madonna og Mikhail Baryshnikov. Idag er Atle bonde. Men ikke hvilken som helst bonde… kom til Vulkan og opplev en fantastisk mann som gir deg energi nok til flere dager framover.

16.00 – 17.00 Gangarter med Kyrre Texnæs

Har du tenkt over hvordan du går og hva det forteller om hvem du er? Kyrre er vokst opp i en skobutikk på Hamar og har siden det vært lidenskapelig opptatt av hvordan vi går og beveger oss framover, bokstavelig talt. Se små forestillinger der Kyrre portretterer ulike personligheter og deres gangarter, og kanskje kjenner du igjen din egen!

Vulkan beveger

5. september 2021 | 14:00 - 17:00

Sted

Vulkangata
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

Gratis for alle