Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Kyrre Texnæs ny

12. september 2021 | 14:00 - 17:00

Vulkan beveger

Hver søndag ute i Vulkangata

Bevegelse, bevissthet og kreativitet er grunnverdiene i Kyrre Texnæs Studio og nå ønsker Kyrre å spre dette til hele Vulkan gjennom forestillingsserien «Vulkan beveger».

De to siste søndagene i august og de to første søndagene i september inviterer vi alle til bevegende opplevelser på Vulkan. Alt foregår ute i Vulkangata rett utenfor Mathallen og det er gratis for alle.

Arrangementsserien er støttet av Oslo kommune.

Program søndag 12. september

14.00 – 15.00 Samba med Jenny Gjerløw

Samba er brasiliansk dans som får fram lidenskapen og rytmene i kroppen. Jenny opptrådte blant annet under VM i fotball i Brasil og hun er super-populær sambainstruktør her hjemme i Norge. Kjenn temperaturen øke i kroppen når du ser Jennys show på Vulkan søndag 12. september kl 14.00

15.00-16.00 Bedre flyt med Kari Anne Bjerkestrand

Bedre flyt er tai chi-lignende bevegelser i visuelt vakre former. Kari Anne er en pioner innen scenisk bevegelse og bevissthet og en av de fremste danserne i Norge. La deg inspirere, kjenne ro og energi når Kari Anne viser enkle bevegelser med total oppmerksomhet og tilstedeværelse.

16.00-17.00 Hurtigkurs i dansestiler med Kyrre Texnæs

Hurtigkurs i dansestiler er humoristiske små forestillinger som viser mange av de forskjellige dansestilene vi bruker på dansegulvet. Kyrre er en internasjonalt prisbelønnet danser og har turnert i over 30 land. Få deg en god latter og lær triksene som gjør deg enestående på dansegulvet.

Vulkan beveger

12. september 2021 | 14:00 - 17:00

Sted

Vulkangata
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

Gratis for alle