Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

DSCF8234-1-1966x1310

24. oktober | 17:00 - 20:00

Workshop i vinsmaking

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Workshoppen er interaktiv, og vil gi deg forståelse for «kompleks» terminologi knyttet til vinsmaking, lære deg hvordan smake på vin, samt gjøre deg kjent med noen av de viktigste vinregionene i verden.

Et sentralt mål med workshoppen er at du skal forstå de grunnleggende trinnene for å lykkes med å smake på vin. Etter kurset skal du kunne vurdering utseende, lukt og smak på vin. Gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.

Les mer om kurset her. 

Workshop i vinsmaking

24. oktober | 17:00 - 20:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

2150