Årets kokk 2017

Dommerbordet under Årets kokk 2015
sep 12
10:00

Årets kokk 2017

Tirsdag 12. september braker det løs i Mathallen. Da går finalen i Årets kokk 2017 av stabelen og vi gleder oss til å ta imot de fem finalekandidatene og alle kokker, fans og matentusiaster som vil få med seg dette. Vinneren av konkurransen får anledning til å representere Norge i Bocuse d’Or Europe i Torino i 2018, og (forhåpentligvis) i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019.

I Årets kokk-finalen for to år siden var det Christopher William Davidsen som endte øverst på pallen, og gleden var stor da han også endte opp med sølv i Lyon i 2017.

De fem kandidatene til Årets Kokk 2017 er Geir Magnus Svae, Rasmus Johnsen Skoglund, Øyvind Bøe Dalelv, Filip August Bendi og Christian André Pettersen.

For å bedømme de fem finalistene har Bocuse d’Or Norge satt sammen et stjernelag bestående av 12 dommere. Les mer om dommerne her.

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Torget i Mathallen Oslo

Program:
08.00: Mathallen åpner dørene for publikum
10.00: Konkurransestart
12.00: Ganefryd-juryen bedømmer Ganefryder
15.00: Første sjømatrett presenteres for smaksjury
16.00: Første kjøttrett presenteres for smaksjury
18.00: Seremoni og premieutdeling
19.00: Arrangementsslutt
19.00-03.00: Kokkemiddag og afterparty

Billett: Adgang til Mathallen er gratis, og Mathallens ‘innbyggere’ står klare til å vise frem og tilby god mat og drikke gjennom dagen.

Tribune: Adgang til tribunen er gratis. Tribunen er kanskje ikke så stor, men til gjengjeld er den flott med en stor bar i midten.

Presse: Akkreditering i sekretariatet i 2. etasje i Mathallen (ved Kulinarisk Akademi Mathallen).

Følg også med på Facebook-eventet

12/09/2017
Hele dagen
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....


#åretskokk2017

This post is also available in: English