Årets kokk + Årets unge kokk 2019

sep 24
00:00

Årets kokk + Årets unge kokk 2019

Tirsdag 24. september braker det løs i Mathallen. Da går finalen i Årets kokk og Årets unge kokk 2019 av stabelen og vi gleder oss til å ta imot finalekandidatene og alle kokker, fans og matentusiaster som vil få med seg dette. Vinneren av Årets kokk konkurransen får anledning til å representere Norge i Bocuse d’Or Europe i Tallin i 2020, og (forhåpentligvis) i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2021.

I Årets kokk-finalen for to år siden var det Christian A. Pettersen som endte øverst på pallen, og gleden var stor da han tok gull i Bocuse d’Or Europe og bronse i Lyon i 2019. Christian A. Pettersen var ikke helt fornøyd med bronse og vil nå bli Bocuse d’Or-kokk igjen – han er en av årets fem finalister.

De fem kandidatene til Årets Kokk 2019 er Christian A. Pettersen, Øyvind Bøe Dalelv, Filip August Bendi, Marius Dragsten Kjelsrud og Håvard Werkland.

Les mer om finalistene her

Sjekk ut årets konkurransemeny her

Årets unge kokk

Stiftelsen Årets Kokk (tidligere Stiftelsen Bocuse d’Or Norge) introduserer for aller første gang konkurransen «Årets unge kokk». Målet med konkurransen er å løfte frem unge kokketalenter, gi dem kunnskap og konkurranseerfaring. Konkurransen avholdes samme dag som Årets kokk i Mathallen Oslo.

Finalistene til Årets unge kokk er Aleksander Løkkeberg Vartdal, Aron Espeland, Celine Ekholt, Frida Netland Berge, Liliana Haaland og Runar Helgeland.

Les mer om finalistene her

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Torget i Mathallen Oslo

Program: Kommer snart

Billett: Adgang til Mathallen er gratis, og Mathallens ‘innbyggere’ står klare til å vise frem og tilby god mat og drikke gjennom dagen.

Presse: Akkreditering i sekretariatet i 2. etasje i Mathallen (ved Kulinarisk Akademi Mathallen).

Årets Kokk 2017

Foto: Rannveig Lie

24/09/2019
Hele dagen
Torget, midt i Mathallen
Gratis inngang
Laster kart ....


#åretskokk2017