Boblende middag

Boblende lunsj
feb 01
17:00

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 2-3 timer)
  • 4 glass musserende vin
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1775,- ink mva
Antall: 12-18 personer

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:

  • Gjennomgang fra vår vinkelner.
  • Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.

Etter kurset har du lært:

  • Produksjonsprosess på musserende vin.
  • Musserendevins egenskaper i kombinasjon med mat.
  • Retter som er enkle å lage til musserende vin

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.

01/02/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 775,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi