Boksignering med prisvinnende matblogger – North Wild Kitchen

des 08
12:00

Boksignering med prisvinnende matblogger – North Wild Kitchen

Verdens beste matblogger er amerikansk, skriver om tradisjonell norsk mat og bor i Veggli i Numedal. Nå er hun aktuell med sin første kokebok, som allerede har blitt kåret til en av høstens beste kokebøker av New York Times! Lørdag 8. desember kan du få «Nevadas Kjøkken» signert av forfatteren selv i Mathallen.

For to år siden flyttet amerikanske Nevada Berg til en vakker fjellgård fra 1500-tallet i Numedal. Hun ble raskt oppmerksom på det store utvalget kjøtt og råvarer, og naturens kulinariske fristelser som lå og ventet rett utenfor stuedøren. De mange smakene og kvaliteten på maten inspirerte Nevada, og hun startet bloggen North Wild Kitchen. Oppskriftene hennes og historien hun forteller er inspirert av tradisjoner og historie på den ene siden, og av nyskapende tilnærminger til norske ingredienser på den andre.

I 2016 vant North Wild Kitchen Best Food Blog Award og Editor’s Choice for Best New Voice, delt ut av matbladet Saveur Magazine. Nevadas tekster er publisert i en rekke internasjonale magasiner og aviser.

Nå er Nevada aktuell med sin første kokebok, som allerede har blitt kåret til en av høstens beste kokebøker av New York Times! Boken inneholder spennende oppskrifter og flotte bilder som fremhever hjertet av norsk matkultur.

Gi deg selv en førjulsgave, eller gi en ekstra hyggelig julegave til en matglad venn. Nevada har boksignering på Torget i Mathallen, lørdag 8. des. kl. 12-16!

08/12/2018
12:00 - 16:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....

This post is also available in: English