Brunsjklubben // Dj Pizza$lut // Hitchhiker

mar 31
12:00

Brunsjklubben // Dj Pizza$lut // Hitchhiker

Hitchhiker x Lunsjklubben = Brunsjklubben

Søndag 31. mars kjører vi i gang en ny runde med Brunsjklubben på Hitchhiker. Denne søndagen får vi besøk av DJ Pizza$lut som holder stemningen oppe i andre etasje på mathallen. Vi starter opp kl. 12:00 og holder det gående helt til kl. 17:00

DJ  P I Z Z A $ L U T:
DJ Pizza$lut har mange års erfaring i bransjen. Hun har spilt mye i klubbsammenheng, har vært live-DJ for norske artister som Linni Meister, Big Daddy Karsten, KingSkurkOne og er den faste DJen til Linda Vidala. Hun har varmet opp for artister som Turboneger, Jurassic 5, OnklP, Meyhem Lauren, The Underachievers, KUUK, Desiigner og Tyga.

M E N Y:
Chicharron eller rekechips
Chilimajones

Blackpepper crab
Bao og vårløk

Tonkatsu
Råmarinert kål og Tonkatsu dip

Chicken banh mi
Syltet agurk, majones og French dip

Crispy pork
Syrlig hoisin og grønnsaker

Skalldyr Gyoza
Østersponzu

Lammekebab
Naan, pimentohummus og syltet rødløk

Softis
Sjokko crunsh

Yuzu Vitea
Yuzu Sake, Ingefær, Øl

L U N S J K L U B B E N:
Lunsjklubben ble stiftet i 2014, av en gjeng matglade og sultne venner. I første omgang opererte vi kun i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi anbefalte spisesteder – og da særlig gode lunsjer – til hverandre. Folk utenfor den lukkede gruppen fikk nyss om Lunsjklubben, derfor flyttet vi anmeldelsene våre ut på en åpen side på Instagram under navnet @lunsjklubben. Anmeldelsene er helt ærlige beskrivelser av restauranter, kafeer og andre spisesteder vi besøker.

I dag består klubben av 9 medlemmer, med en bred og variert bakgrunn. Alt fra fotografer til forretningsmenn, akupunktører og advokater utgjør kjernen som spiser seg gjennom Oslo og omegn – og alle andre steder i verden vi kommer over nye spisesteder som må testes. Ingen av oss har matfaglig bakgrunn, men alle lever etter klubbens filosofi:

«Lunsjklubben – klubben med vekt på Lubben»

Book bord

31/03/2019
12:00 - 17:00
Hitchhiker, 2. etasje i Mathallen
Laster kart ....