Brunsjklubben // Hitchhiker

des 16
13:00

Brunsjklubben // Hitchhiker

Hitchhiker X Lunsjklubben = Brunsjklubben‼️

Tre mørke søndager i høst kommer brunsjklubben på besøk i andre etasje på Mathallen for å lyse opp stemningen. Menyen disse søndagene representerer alle ni medlemmene i Lunsjklubben, med mulighet for å bestille a la carte, alle 9 rettene eller en brunsj-basket på 5 retter. I tillegg stiller kollektivet opp med egen DJ hver gang til å varme opp kalde høstkropper. Her blir det mat og stemning som passer for den slitne, den festglade og de små. Velkommen♥︎

Disse søndagene blir det brunsj på Hitchhiker:
• 28. Oktober
• 25. November
• 16. Desember

Lunsjklubben ble stiftet i 2014, av en gjeng matglade og sultne venner. I første omgang opererte vi kun i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi anbefalte spisesteder – og da særlig gode lunsjer – til hverandre. Folk utenfor den lukkede gruppen fikk nyss om Lunsjklubben, derfor flyttet vi anmeldelsene våre ut på en åpen side på Instagram under navnet @lunsjklubben. Anmeldelsene er helt ærlige beskrivelser av restauranter, kafeer og andre spisesteder vi besøker.

I dag består klubben av 9 medlemmer, med en bred og variert bakgrunn. Alt fra fotografer til forretningsmenn, akupunktører og advokater utgjør kjernen som spiser seg gjennom Oslo og omegn – og alle andre steder i verden vi kommer over nye spisesteder som må testes. Ingen av oss har matfaglig bakgrunn, men alle lever etter klubbens filosofi: «Lunsjklubben – klubben med vekt på Lubben»

Book bord

16/12/2018
13:00 - 17:00
Hitchhiker, 2. etasje i Mathallen
Laster kart ....