Burgerfest

Hamburgere
apr 18
17:00

Burgerfest

Lær å lage trendy burgere med våre kokker

På dette kurset vil vi ta for oss hvordan man lager en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt. Vi lager 3 forskjellige sliders med ulike dressinger og tilbehør som spises underveis. Til slutt lager vi en stor burger som vi sitter ned og spiser.
Stikkord for kurset er chorizo, manchego- og jalapeñodressing, paprikaketchup og KAs fabelaktige burgerdressing.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Middag
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-24 personer

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:

  • Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige burgerne

Etter kurset har du lært:

  • Hvordan du lager din egen burger og blandeforholdet på kjøtt
  • Hvordan du lager ditt eget «digge» tilbehør, ulike varianter
  • Hvordan du steker en perfekt burger
  • Hvordan du enkelt kan forberede burgerfest på forhånd av et selskap.
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.
18/04/2018
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English