
feb
22
17:00
Burgerfest
Lær å lage trendy burgere med våre kokker
På dette kurset vil vi ta for oss hvordan man lager en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt. Vi lager 3 forskjellige sliders med ulike dressinger og tilbehør som spises underveis. Til slutt lager vi en stor burger som vi sitter ned og spiser.
Stikkord for kurset er chorizo, manchego- og jalapeñodressing, paprikaketchup og KAs fabelaktige burgerdressing.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
- Oppskriftshefte
- Middag
- Lån av forkle
- Utstyr under kurset
- Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-24 personer
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
- Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
- Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige burgerne
Etter kurset har du lært:
- Hvordan du lager din egen burger og blandeforholdet på kjøtt
- Hvordan du lager ditt eget «digge» tilbehør, ulike varianter
- Hvordan du steker en perfekt burger
- Hvordan du enkelt kan forberede burgerfest på forhånd av et selskap.
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.
22/02/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....
#kulinariskakademi