Cocktails & apetizers

Cocktails
jun 22
17:00

Cocktails & apetizers

Det blir en demonstrasjon der vi viser noen av de viktigste teknikkene innen fremstilling av cocktails og går gjennom ingrediensenes rolle i ulike typer drinker.

Etter demonstrasjonen deltar dere selv i miksingen og lærer å lage kveldens fire cocktails. Underveis demonstrerer kokken tilberedning av ceviche, tataki av laks og kyllingrilletes som skal kombineres med de ulike cocktailsene. Rettene og cocktailene som blir laget på kurset spises og drikkes underveis. Vi anbefaler å la bilen stå denne dagen:)

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende cocktailkurs
  • Demonstrasjonskurs og bespisning av tre mettende småretter
  • Fire cocktails
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart: kl:17.00
Total varighet: Ca 2,5 timer
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva

Antall: 12-20 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Velkomst, demonstrasjon og deltagende miksing av velkomstdrink
  • Servering av småretter med forklaring av fremgangsmåte
  • Demonstrasjon og deltagende fremstilling av infusjon
  • Demonstrasjon av tre mettende småretter og deltagende miksing av to drinker
  • Alle deltagerne lager en dessertdrink som en avslutning på måltidet

Etter kurset har du lært:

  • Å fremstille to essensielle «power tools» til din cocktail-verktøykasse; en «simple syrup»og en infusjon
  • Om de ulike ingrediensene i en klassisk cocktail, og deres rolle
  • Fire cocktails og historiene bak de mest klassiske
  • Tre fingermatretter og tre småretter som kan pares med cocktails

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Har du problemer med påmelding, kan du ringe eller sende oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

22/06/2018
17:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English