Cocktails & apetizers

Cocktails
jan 12
17:00

Cocktails & apetizers

Det blir en demonstrasjon der vi viser noen av de viktigste teknikkene innen fremstilling av cocktails og går gjennom ingrediensenes rolle i ulike typer drinker.

Etter demonstrasjonen deltar dere på kjøkkenet og lager blant annet ceviche, tataki av laks og kylling-rilletes, samt mikser cocktails som passer til. Rettene og cocktailene som blir laget på kurset spises og drikkes underveis. Vi anbefaler å la bilen stå denne dagen 🙂

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2,5 timer)
  • Tre fingermatretter og tre mettende småretter
  • Fire cocktails
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart: kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva

Antall: 12-20 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Servering av velkomstdrink og småretter med forklaring og fremgangsmåte
  • Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en egen infusjon og hver deltager lager en egen
  • Vi trekker så inn på kjøkkenet hvor alle gjestene får lage tre småretter, før dere mikser to cocktails som nytes med disse smårettene
  • Alle deltagerne lager en dessertdrink som en avslutning på måltidet

Etter kurset har du lært:

  • Å fremstille to essensielle «power tools» til din cocktail-verktøykasse; en «simple syrup»og en infusjon
  • Om de ulike ingrediensene i en klassisk cocktail, og deres rolle
  • Fire cocktails og historiene bak de mest klassiske
  • Tre fingermatretter og tre småretter som kan pares med cocktails

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Har du problemer med påmelding, kan du ringe eller sende oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

12/01/2018
17:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English