Den store vaffeldagen (UTSATT)

mar 22
11:00

Den store vaffeldagen (UTSATT)

  • Med utgangspunkt i råd og anbefalinger fra FHI velger vi å utsette den store Vaffeldagen. Men frykt ei, vaffelfest med Vaffelgutta skal det bli, vi kommer tilbake med ny dato på et senere tidspunkt.  Stay tuned!
Fra hjerte til hjerte

25. mars er det den offisielle vaffeldagen, og i den forbindelse tjuvstarter vi festen og inviterer nok en gang til VAFFELFEST søndag 22. mars!

I år, som tidligere år, er dette en innsamlingsaksjon for Vaffelgutta. Torget i Mathallen blir gjort om til vaffelstasjon, og alle inntektene fra vaffelsalget går til Vaffelguttas arbeid for å bedre hjemløses levevilkår i Oslo.

Om Vaffelgutta 

En kald februar kveld i 2014, med 6 egg i hånda og vaffeloppskriften i hodet, startet eventyret til Vaffelgutta. Med en enkel idé om å glede hjemløse og rusavhengige med vafler, ble kvelden fylt med sterke inntrykk og samtaler. Vårt ønske er å ta med alle de gode assosiasjonene og kjærligheten vi selv har opplevd over en vaffel og gi det tilbake til de som trenger det aller mest.

Vi startet en Facebookside, og opplevde enormt engasjement. Siden oppstarten i 2014 har vi hver uke delt ut vafler til hjemløse og rusavhengige. Vi arrangerer også nyttårsfester og andre sosiale sammenkomster. I sosiale medier har vi mange tusen følgere og vi er over 650 frivillige fordelt på Norge og New York.  Til tross for navnet, er vi over 80 % jenter. Det er vi stolte av!

Når vi er ute på gata, snakkes det mye om å komme tilbake til det «normale» livet og hvor betydningsfullt det ville vært å ha en jobb å gå til. Vi bestemte oss derfor at vi ville skape arbeidsplasser for de som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet. Vi startet Vaffelgutta AS.

For mange er deres høyeste ønske å ha en arbeidsplass å gå til. Å kunne arbeide for egne penger og tilhøre et fellesskap er sentralt for følelsen av et verdig liv. Vi i Vaffelgutta tror at alle mennesker, uansett utfordringer, har noe å bidra med i arbeidslivet. Grunnstenen i selskapet er salg av vår egen vaffelrøre og ferdig stekte vafler til storhusholdningsmarkedet. Ut i fra disse produktene kan vi skape andre konsepter som får enda flere ut i arbeid. Vi leverer nå vaffelrøre til Equinor sine offshoreintallasjoner og til alle Scandic sine hotell i Norge.

Bli med og støtt en god sak – velkommen til Vaffeldagen. 

22/03/2020
11:00 - 18:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....