Én råvare, flere retter – skrei

feb 05
17:00

Én råvare, flere retter – skrei

Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av èn hovedråvare.
Vi vil denne gangen ta for oss skreien som er i høysesong nå på vinteren. På dette kurset tar vi for oss hele skreien og dere lærer å forberede fire ulike smaksrike middager, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.
Det blir en utfyllende demonstrasjon for hver av de fire ulike rettene, og vi går gjennom hvordan du kan optimalisere bruken av råvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære ulike måter du kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle.
Du som deltager er med på å filitere skrei og gjøre den klar til de forskjellige rettene. Deltagerne får også lage de fire ulike rettene og smake på resultatet underveis i kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
  • Smaksprøver
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-24 personer

Slik finner du frem til Mathallen.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:

  • Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige delene

Etter kurset har du lært:

  • Hvordan du filetere en hel skrei
  • 4 ulike tilberedningsmetoder utefra råvare skrei
  • Hvordan du koker en god fiskekraft og oppbevaring av denne
  • Hvordan du kan forberede rettene i god tid før de skal serveres til gjester
  • Hvordan det er bedre å handle én hel råvare, både for økonomi og effektivitet
  • Hvordan din middagshverdag kan bli litt enklere med mer kunnskap

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23231580

 

*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.
05/02/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1500,- per person
Laster kart ....