Fransk mat og vin i kombinasjon

Mat og vin KA
okt 04
17:00

Fransk mat og vin i kombinasjon

Velkommen til en kveld fylt med fantastisk mat og vin

Dere vil lære mer om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Oppmøte: Kl. 16:45
Start: Kl. 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.775,- per person inkl. drikke og middag
Varighet: Ca 4 timer

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Middag under kurset, nærmere bestemt 5 retter
  • Demonstrasjonskurs
  • To ulike viner til hver rett
  • Et hefte som omhandler maten og vinene
  • Foredragsholdere

Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her.

Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.

04/10/2019
17:00 - 21:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 775,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English