Fransk mat og vin i kombinasjon

Mat og vin KA
apr 26
17:00

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin.
Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner.
På kjøkkenet tryller vi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer. Dere vil lære hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Oppmøte kl. 16:45
Start kl.: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen 2 etg,
Vulkan 5, 0178 Oslo
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.775,- pr. pers. inkl. drikke og middag
Varighet: 3 timer

Kursavgiften dekker følgende: 
  • Råvarene under kurset
  • Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
  • Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
  • To ulike viner til hver rett
  • Et hefte som omhandler maten og vinene
  • Foredragsholdere

Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her. 

Slik finner du frem til Mathallen. 

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80
booking@kulinariskakademi.no

*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.
26/04/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1775,- per person
Laster kart ....