Gateburet #7 // Hitchhiker

Dette er et tidligere arrangement
Gateburet #7 // Hitchhiker
mai 09
18:00

Gateburet #7 // Hitchhiker

Gateburet #7 // Reneé Fagerhøi – Bula Neobistro // Hitchhiker

Velkommen til Gateburet – Hitchhikers kveldsklubb hvor vi avgrenser halve lokalet med et gitter og inviterer spennende personligheter til å holde intime gjestespill med ulike spesialiteter av mat fra hele verden. Neste runde blir torsdag 09. mai hvor vi får besøk av selveste Renee Fagerhoei fra Bula Bistro.

Når Reneé lager mat så går lavkultur og høykultur hånd i hånd, og hun er ikke redd for å blande det som er trashy med det som hører hjemme på sølvfat. Reneé holder det alltid levende og grenseløst med inspirasjon fra hele verden, og hun pøser gjerne på med salt, syre og umami for å fyre i gang smaksløkene dine.

Det blir kun et seat denne kvelden med 40 eksklusive plasser så vær rask med bestillingen.

Meny:
– 10 retter – 900 kr
Her kan du booke bord

Reneé Fagerhøi var både dreven kumelker, osteyster og baker før hun ble voksen, og forteller drømmende om gode barndomsminner med hjemmelaget yoghurt med honning, bær og hjemmebakt rugbrød med hjemmeystet ost. Den kvinnelige kjøkkensjefen har en spennende bakgrunn fra Sussex University i Brighton der hun studerte kjønnsteori. Tre år etterpå våknet hun imidlertid opp og tenkte; «Æ vil kok!» Og så ble livet snudd på hodet.

28 år gamle Reneé Fagerhøi, opprinnelig fra Tønsberg, har egentlig vokst opp som hippieunge på en heløkologisk bondegård på Fosen og én ved Hommelvika – begge i Trøndelag.

Vi gleder oss til hun kommer på besøk til oss i andre etasje i Mathallen for å fyre opp den syvende utgaven av Gateburet

Dette er et tidligere arrangement
09/05/2019
18:00 - 22:00
Hitchhiker, 2. etasje i Mathallen
10 retter; 900 kr.
Laster kart ....