Grisens dag!

Grisens dag
jan 17
15:00

Grisens dag!

17. januar er i følge primstaven grisens dag. I gamledager betydde dette at den som hadde en gris kunne være lykkelig, for han ville sannelige overleve vinteren. Mathallen markerer grisens dag sammen med Annis Pølsemakeri: Kom å se partering av gris på Torget tirsdag 17. januar fra kl. 15.00.

Parteringen vil bli utført av selveste Daniel Byskov fra Annis (Oslos beste pølsemakeri). Annis Pølsemakeri holder jevnlig parteringskurs av gris hvor deltakere lærer hvordan grisen skal brytes ned i alle stykningsdelene.
Her får man tips om hvordan man får brukt alle delene på grisen, tips til grunnleggende partering og knivbruk, og tips til tilberedning.
Denne tirsdagen får du muligheten til å observere Daniel partere en hel gris, helt gratis!

Det vil også være mulighet for gode smaksprøver fra flere av hallens aktører.

Gode tilbud denne dagen fra Annis Pølsemakeri:
-Bacon hel 199,-
-Svinekjaker 99,-
-Svin sideflesk 99,-

Velkommen til Grisens dag!

FB_IMG_1484299725272

17/01/2017
15:00
Torget, midt i Mathallen
Gratis
Laster kart ....