Grunnkurs i saus

Bilde av boka "Saus & Kraft"
feb 17
17:00

Grunnkurs i saus

Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 6 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Du lager fra bunnen av sauser som for eksempel rødvinssaus, salvie- og kremsaus, gribichesaus, eple- og smørsaus, sennepsvinaigrette og bèrbaise.

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.

Påmelding: Dette kurset er dessverre fullt! 

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Forkle til å ta med hjem
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Slik gjennomføres kurset:
  • Demonstrasjon fra Kulinarisk Akademis kokker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Grunnsauser, både varme og kalde
  • Hvordan vidre utvikle de forskjellige grunnsausene
  • Hva de forskjellige sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker
Har du problemer med påmelding?
Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: ebr@kulinariskakademi.no
*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført
17/02/2017
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 200,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi