H&M Loves Music

jun 01
14:00

H&M Loves Music

Sommeren er rett rundt hjørnet, og tradisjonen tro sparker H&M Loves Music Oslo i gang festivalsesongen med stil! Blant de første artistene som avsløres finner vi Spellemannsvinneren Arif, som vil gi publikum en eksklusiv lytt på sitt nyeste materiale, og en av årets mest spennende norske nykommere, SKAAR. Det syvende arrangementet i rekken av H&M Loves Music Oslo vil finne sted på Vulkan Arena, lørdag 1. juni. Festivalen med gratis inngang er en del av Musikkfest Oslo, og fokuserer på å fronte nyetablerte og spennende artister fra et bredt spekter av sjangre. Dette gjør festivalen til en yndet møteplass for både musikkelskere og fashionistas i hovedstaden, og festivalsommeren kan endelig starte.

Arif har vært en artist å regne med helt siden han vant Årets Urørt i 2013. Han har figurert på utgivelser med giganter som Karpe og Madcon, og er ikke minst sentral i Nora Collective, der også R’n’B-stjernen Unge Ferrari og danser Mona Berntsen hører hjemme. Sist Arif sto på scenen i Oslo, opptrådte han for et utsolgt Oslo Spektrum. Nå er han endelig tilbake med splitter nye låter i bagasjen. – Jeg gleder meg til H&M Loves Music Oslo, spesielt fordi jeg skal lansere noen helt nye låter, sier Arif.

Løpende annonsering av spennende navn
I tillegg til Arif blir også SKAAR, iris og Ousu Leigh å se på scenen på Vulkan Arena. Helt fra knalldebuten «Higher Ground» traff radiolistene, har det ikke vært tvil om at SKAAR er laget av stjernemateriale. Den nyeste låten hennes, «24», spår en lysende sommer for ungjenta, hvis festivalkalender allerede er fullbooket. Aller først kommer hun altså til H&M Loves Music Oslo. iris beskriver musikken som elektronisk, men samtidig akustisk, overraskende men minimalistisk. Radiokanalene står i kø så fort det ryktes om en ny utgivelse fra iris, og kø forventes også når iris gir en etterlengtet opptreden den 1. juni på Vulkan arena.

CV-en til Ousu Leigh er ennå ikke lang, men den er knallsterk. Det britiske nettstedet JaJaJa trakk frem Ousu Leigh som en av 5 norske artister å følge med på i 2019, og første stopp for unge lovende Ousu denne festivalsommeren er H&M Loves Music Oslo på Vulkan Arena. Flere spennende navn vil blir annonsert løpende.

Unik norsk musikk- og festivalkultur
– Med en egen festival ønsker H&M å fremme unge norske artister, samt å feire en levende musikk- og festivalkultur, som er unik for Norge. H&M Loves Music Oslo er en festival som over syv år har vokst naturlig i takt med en ny generasjon fantastiske norske artister. Vi gleder oss til nye konserthøydepunkter også i år, sier Vibeke Holann, festivalansvarlig og markedssjef i H&M Norge.

Les mer om artistene som skal spille her.

Årets H&M Loves Music Oslo program starter kl. 14:00 på utescenen mellom Vulkan Arena og Mathallen. Kl. 20:00 inviteres publikum inn på Vulkan Arena. Kveldsarrangementet har 18-årsgrense, og påmelding går via hmlovesmusic.hm.com. Hele arrangementet er gratis, og åpent for alle.

01/06/2019
14:00
Ute i Vulkangata
Laster kart ....