Hverdagssaus

Hverdagssaus
feb 12
17:00

Hverdagssaus

Bli en ekte sausekokk

Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus

Vi tar for oss 4 ulike grunnsauser, som vi lærer deg å bruke til forskjellige retter samt og videreutvikle disse i andre retninger. Slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Vi går gjennom disse fire grunnsausene:

  • Hvit saus
  • Brun saus
  • Tomatisert base
  • Kyllingbaserte sauser

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og er det noe til overs er dere hjertelig velkommen til å ta med hjem.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Rikelig med smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Lån av forkle
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • KurslokaleVi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart: Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1250,- ink. mva
Antall: 12-24 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Demonstrasjon fra våre kokker.
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Raske, men smaksrike sauser som passer fint for hverdagsmat
  • Hvordan videreutvikle de forskjellige grunnsausene
  • Hva de ulike sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker
    Har du spørsmål? Ring eller send oss en e-post:
    Telefon: 21 39 55 72
    E-post: booking@kulinariskakademi.no

    *Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.

12/02/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 250,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi