Mathallen by night: Italian Edition

Dette er et tidligere arrangement
apr 26
17:00

Mathallen by night: Italian Edition

Velkommen til en fredagskveld med italienske dråper i baren, fristende italienske retter på menyen og stemningsfull italiensk underholdning*.

Er du kjent med det italienske konseptet Aperitivo? Har du vært på reise i Italia har du garantert plukket det opp. Aperitivo er rett og slett å samle venner til en drink og litt småmat, gjerne rett etter jobb eller før man skal videre ut på middag. Heldigvis må man ikke være i Italia for å nyte en aperitivio – i anledning Italienske dager i Mathallen inviterer vi til en italiensk variant av Mathallen by night på Torget!

Du finner en meny med et utvalg italienske retter på bordene på Torget, her kan du bestille din favoritt hos den aktuelle aktøren og nyte maten på Torget. Baren byr også på klassiske favoritter denne kvelden.

Aperitivo-meny

Gutta på Haugen
Aperitivo-tallerken med italienske oster og skinker – Gorgonzola, Ubriaco Rosso, Pecorino Sardo, Finocchiona, Spianata Piccante og Parma Riserva. Serveres med kjeks. Liten: 99,- // Stor: 149,-

Via Italia: 
– Panini med porchetta. Kr. 89,-
– Pasta al Limone: Pastarett med sitron, timian, rosmarin og økologisk parmesan. Kr. 129,-
– Pasta All’Ortolana: Fersk pasta med stekt aubergine, squash og paprika. Velg mellom tomat- eller fløtesaus.  Kr. 129,-
– Pasta med trøffel og soppsaus. Kremet trøffel- og soppsaus, toppet med trøffelsalami og økologisk parmesan. Kr. 159,-
– Spaghetti med kjøttboller. Hjemmelaget kjøttsaus toppet med kjøttboller laget på mormors oppskrift. Kr. 199,-

Galopin:
Fat med italiensk ost og spekemat servert med brød, oliven og syltetøy. Kr. 199,-

*KVELDENS UNDERHOLDNING

Thomas Ruud, tenor
Thomas Ruud, født i Oslo, begynte å synge allerede i en alder av seks år i et guttekor. Han er utdannet ved Operahøgskolen i Oslo og University of the Pacific i California, USA. I 1994 debuterte han på Den Norske Opera som Count Almaviva i «The Barber of Seville», en forestillingen som også ble vist på NRK. Siden da har han spilt Almaviva i mer enn 150 forestillinger. Thomas har mange av de mest betydningsfulle tenorrollene i sitt repertoar, som Don José / «Carmen», Pinkerton / «Madame Butterfly», Rodolfo / «La Bohème», Cavaradossi / «Tosca», Pollione / «Norma», Hoffmann / «The Tales of Hoffman», Steva Burya / «Jenufa», og tittelrollen i «Faust».

Ruud har jobbet ved noen av de viktigste operahusene i Tyskland, som Staatsoper Stuttgart og Staatsoper Hannover. For tiden bor han i Berlin, og frilanser som solist over hele verden, inkludert USA, Mexico og New Zealand. Han besøker ofte Norge i forbindelse med operaproduksjoner, og er også etterspurt som solist til konserter og messer.

Stefan Ibsen Zlatanos, pianist
Stefan Ibsen Zlatanos (f. 1984) er en ettertraktet pianist og allsidig
musiker, både som solist og i samspill med andre. Stefans allsidighet
spenner fra klassisk, jazz, pop, samtidsmusikk og folkemusikk fra
Hellas og Norge. Han spiller fast i inn- og utland med Alexander Rybak,
og arbeider jevnlig med flere av Norges fremste operasangere og artister. Som solist har han blant annet spilt med Trondheim Symfoniorkester, Vivaldiorkesteret og Follo Kammerorkester.

Stefan har solistmaster i klaver fra Norges Musikkhøgskole, med utveksling til Hanns Eisler Hochschule für Musik Berlin. Han har tatt jevnlig timer i både sang og jazzpiano. Etter endt studie, tok han direksjon på Musikkhøgskolen. Musikken har tatt Stefan med til et titalls  land, og høsten 2016 slapp han sitt solo-album «Preludium».

Reserver bord nå, så er du og dine venner sikret plass! Bord kan reserveres her

Dette er et tidligere arrangement
26/04/2019
17:00 - 20:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....