Kokkelandslaget: OL-generalprøve

Dette er et tidligere arrangement
Kokkelandslaget: OL-generalprøve
okt 07
12:00

Kokkelandslaget: OL-generalprøve

Kokkelandslagene ligger i hardtrening til OL i Erfurt som avholdes 22.-26. oktober 2016! 

Kokkelandslaget består av et seniorlag og et juniorlag. Her finner du mange av Norges beste konkurransekokker og kokketalenter. Les mer om hvem som er på landslaget her.

Frem mot OL har landslagene hatt samlinger i Mathallen Oslo. Her har det blitt jobbet med teknikker, smaker og nye kombinasjoner for å skape den beste menyen og prestasjonen til OL. Nå nærmer OL seg med stormskritt, og landslagene skal ha en siste generalprøve i Mathallen før de skal i ilden.

Kokkelandslaget ønsker å trene i konkurranserelevante omgivelser og inviterer derfor deg til å være med som testpublikum. Dette er en unik mulighet til å smake på konkurranseretter som du ellers bare får se bilder av. Og din tilbakemelding på maten kan være med å påvirke det endelige konkurransebidraget i OL-konkurransen.

Program: 

Fredag 7. oktober er det seniorlaget som skal i ilden. Det blir servert middag på Torget, seniorene lager maten, juniorene serverer.

Bestill plass her

Lørdag 8. oktober er det juniorlaget sin tur til å lage middagen, og seniorene serverer gjestene.

Bestill plass her

Søndag 9. oktober lager juniorlaget sin spiselige buffet. Og fra kl. 11.00 kan publikum også få inspisere seniorlagets kaldmatbord. Både spiselig buffet og kaldmatbord er grener lagene skal konkurrere i under OL. Det vil bli vist film om hvordan disse kunstverkene har blitt til.

Det blir underholdning med konferansier, musikkinnslag og live streaming til storskjerm fra kjøkkenet.

Publikum er hjertelig velkommen til å komme og se kokkene tilberede måltidene fra kl 12.00 både fredag og lørdag. Ønsker du å få smake på maten i tillegg? Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla!

 

Dette er et tidligere arrangement
07/10/2016 - 09/10/2016
12:00 - 21:00
Torget, midt i Mathallen
550
Laster kart ....


#kokkelandslagetimathallen