Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Bilde av en av kokkene fra Kokkelandslaget
apr 22
18:00

Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Kokkelandslagene ligger i hardtrening til OL i Erfurt som avholdes 22-26. oktober 2016.

En av rettene Kokkelandslaget byr påKokkelandslagene består av et seniorlag og et juniorlag. Her finner du mange av Norges beste konkurransekokker og kokketalenter. Les mer om hvem som er på landslagene her.

Frem mot OL har landslagene samlinger i Mathallen Oslo. Her jobbes det med teknikker, smaker og nye kombinasjoner for å skape den beste menyen og presentasjonen til OL.

Kokkelandslaget ønsker å trene i konkurranserelevante omgivelser og inviterer derfor deg til å være med på samlingene som testpublikum for seniorlandslaget sin varmmat-servering.

Dette er en unik mulighet til å smake på konkurranseretter som du ellers bare får se bilder av. Og din tilbakemelding på maten kan være med å påvirke det endelige konkurransebidraget i OL-konkurransen.

Bilde av en av kokkene fra KokkelandslagetPraktisk informasjon

Dato: 22. april

Pris: Kr. 550,- for maten. Drikke kjøpes utenom.

Ankomst: Mellom kl. 18.00-19.00
Bordseating vil være kl. 18.00, 18.30 eller 19.00.
Vær oppmerksom på at du får tildelt bordtid etter at du har kjøpt billett. 

Sted: Kulinarisk Akademi, 2 etasje i Mathallen

Kjøp billett her

Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla!

Tekniske arrangører og samarbeidspartnere med kokkelandslagssamlingene er:Logoen til Kulinarisk Akademi

Logoen til Mathallen Oslo

Logoen til Kokkelandslaget