Kurs i street food

Bilde av steamed buns
okt 26
13:00

Kurs i street food

Deltagende kokkekurs

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Praktisk informasjon:

Oppmøte kl 12:45
Kursstart kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-22 personer

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

26/10/2019
13:00 - 16:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English