Kurs i street food – lunsj

Bilde av steamed buns
feb 22
13:00

Kurs i street food – lunsj

Deltagende kokkekurs

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe (Kina/Taiwan),¨Pibil¨ taco (Mexico), ceviche lechede tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin, svinebuljong (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.

Praktisk informasjon:

Oppmøte: Kl. 12:45
Kursstart: Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2 etasje i Mathallen)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-22 personer

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food

Merk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.  

Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

22/02/2019
13:00 - 17:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi