Kurs i street food vol. 2

Griseøresalat
mai 18
13:00

Kurs i street food vol. 2

Vi har fornyet vårt streetfood-kurs!

Dette kurset har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.  Enten du har vært på vårt streetfood-kurs tidligere eller nettopp har fått øynene opp for denne mattrenden vil du kunne lære nye, spennende retter og oppleve mange gode smaker!

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende streetfood-trenden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Tiradito (Peruviansk ceviche), Arepas med bønner (Mais pita fra Venezuela), Gỏi tai heo (griseøresalat fra Vietnam), Soto Bewati(Suppe fra Indonesia), og sist, men ikke minst Marquasitas (Crèpe fra Mexico) til dessert. Maten spises underveis i kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte: Kl 12:45
Kursstart: Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.

Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80
booking@kulinariskakademi.no  

*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.  

18/05/2019
13:00 - 17:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English