Kurs i street food

aug 15
17:00

Kurs i street food

Deltagende kokkekurs

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche «lechede Tigre», ramen og sist men ikke minst churros til dessert. Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Klikk her for påmelding

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: tvp@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

15/08/2017
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi